Vespa scooters 45 Km/h

Als een “gewone scooter” te langzaam voor je is, hebben we ook de snelle Vespa Scooters te huur. De Vespa scoooter rijdt 45 km/pu!

Vespa huren

Twentescooter heeft naast de Italiaanse scooters ook 2 Italiaanse Vespa’s in het bezit. Deze scooters hebben meer power en vermogen en gaan dus een stuk sneller! Toer met 45 km/h door het prachtige Twentse landschap, of steek de grens over en geniet van de natuur van onze Duitse buren. Waar je ook heen gaat, met deze scooters maak je de blits!

Vespa Huren

Start- en eindpunt is bij onze locatie Actief Twente. Desgewenst kun je bij ons op het terras starten met koffie/thee en/of afsluiten met een naborrel. We hebben diverse routes uitgezet variërend qua tijdsduur en bezienswaardigheden. De routes brengen je langs diverse horeca gelegenheden, bij de routes is rekening gehouden met een pauzestop van +/- 30 minuten. Uiteraard mag je ook je eigen route bepalen. We hebben 2 Vespa’s beschikbaar, dus reserveren is aan te bevelen.

Ervaringen van anderen

Andere deelnemers beoordeelden deze activiteit gemiddeld met een 10,0 (gebaseerd op 1 beoordeling). Hieronder lees je hun reacties:

Superaardige service in een prachtomgeving!

Prima Vespa’s met goede en geduldige uitleg van de medewerkers en daarna genieten van een prachtige omgeving met een gratis routebeschrijving. Zeer flexibel met de mogelijkheden van verhuur. En voor ons belangrijk: service met een glimlach en een grap! Genoten!

Carmen Monteiro uit Rotterdam

 • Prijzen
 • Bezorgkosten
  Prijs per Vespa
  4 uur € 40,00
  Hele dag * € 55,00 *

  Arrangement informatie:
  – Prijzen per Vespa-scooter (ongeacht 1 of 2 personen per scooter)
  – Prijs is exclusief eventuele consumpties / eten
  – Het dragen van een helm is verplicht op een Vespa
  – Alleen mogelijk met Actief Twente als start- en eindpunt

  Niet vergeten:
  – Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs. Heb je dit niet? Geen probleem, want je kunt dan achterop de scooter!

  *Bij een Vespa-scootertocht dag-huur dien je de scooter met een volle tank weer in te leveren. Op 1,5 kilometer afstand zit het dichtstbijzijnde tankstation. De scooters kunnen getankt worden met benzine (euroloodvrij 95). Met een volle tank (ca. 5 liter) kun je ca. 100 km rijden.

  Bezorg‐ & ophaalkosten berekenen

  Wij kunnen onze producten ook op locatie verhuren. Met het onderstaande formulier kun je de bezorg- en ophaalkosten berekenen.

  Aantal personen

  Aantal km

  Prijs

  Bezorgkosten

  Ophaalkosten

  Totale bezorgkosten

  Bezorgkosten per persoon

  Boek direct

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek de scooters binnen 2 minuten online (in 4 stappen).