Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Vespa scooters 45 Km/h

Verhuur inclusief:
  • 45 Km/h Vespa
  • Route
  • Helm
  • WA-verzekering

Als een “gewone scooter” te langzaam voor je is, hebben we ook de snelle Vespa Scooters te huur. De Vespa scoooter rijdt 45 km/pu!

Vespa huren

Twentescooter heeft naast de Italiaanse scooters ook 2 Italiaanse Vespa’s in het bezit. Deze scooters hebben meer power en vermogen en gaan dus een stuk sneller! Toer met 45 km/h door het prachtige Twentse landschap, of steek de grens over en geniet van de natuur van onze Duitse buren. Waar je ook heen gaat, met deze scooters maak je de blits!

Vespa Huren

Start- en eindpunt is bij onze locatie Actief Twente. Desgewenst kun je bij ons op het terras starten met koffie/thee en/of afsluiten met een naborrel. We hebben diverse routes uitgezet variërend qua tijdsduur en bezienswaardigheden. De routes brengen je langs diverse horeca gelegenheden, bij de routes is rekening gehouden met een pauzestop van +/- 30 minuten. Uiteraard mag je ook je eigen route bepalen. We hebben 2 Vespa’s beschikbaar, dus reserveren is aan te bevelen.

Carmen Monteiro uit Rotterdam

Prima Vespa’s met goede en geduldige uitleg van de medewerkers en daarna genieten van een prachtige omgeving met een gratis routebeschrijving. Zeer flexibel met de mogelijkheden van verhuur. En voor ons belangrijk: service met een glimlach en een grap! Genoten!
+ Lees meer

Bezorg‐ & ophaalkosten berekenen

Wij kunnen onze producten ook op locatie verhuren. Met het onderstaande formulier kun je de bezorg- en ophaalkosten berekenen.

Aantal personen

Aantal km

Prijs

Bezorgkosten

Ophaalkosten

Totale bezorgkosten

Bezorgkosten per persoon

Direct boeken

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek de scooters binnen 2 minuten online (in 4 stappen).