Verhuur op locatie – Scooters 25 Km/h

Scooter verhuur op locatie

Heb je een eigen omgeving waar je wilt gaan toeren met de scooter? Dat kan! De scooter verhuur die wij leveren kan namelijk ook op locatie. Wij brengen met alle liefde de scooters naar de gewenste bestemming. Wij hebben verschillende routes die wij er bij kunnen leveren, maar heb je zelf een leuke route? Dan mag je die natuurlijk ook rijden.

Scooter verhuur

Vanaf 10 scooters bezorgen wij de scooters op jullie locatie. Daarnaast is het ook mogelijk om van punt A naar punt B te rijden. Bereken de bezorgkosten hieronder zelf! De prijs voor een scootertocht op jullie locatie bestaat uit de scooterprijs en de bezorgkosten.

Ervaringen van anderen

Andere deelnemers beoordeelden deze activiteit gemiddeld met een 9,4 (gebaseerd op 7 beoordelingen). Hieronder lees je hun reacties:

Super leuk bedrijfsuitje!

Met de collega’s een dag op stap.. oftewel op de scooter! Super snelle service toen bleek dat 1 scooter niet wilde starten. Binnen ‘no time’ stond er een nieuwe scooter. Top geregeld. Het was een heerlijke dag toeren. Een echte aanrader voor een bedrijfsuitje.

Yellow Agency uit Oldenzaal

ervaring rijker

Doordat wij geen auto rijden leek het ons leuk om scooters te huren, wij hebben ze van 09.00 tot 18.00 uur gehuurd. ze werden de avond daarvoor al afgeleverd door medewerking van het hotel om ze in de schuur te zetten voor de nacht. wij gingen een rondje Losser rijden die dag, dus wij met de scooter weg, helaas de straat nog niet uit of mijn scooter kapte er al mee, deed helemaal niks meer. Wij bellen en binnen 30 minuten waren ze er en werd de scooter netjes omgeruild en konden wij verder rijden, ter compensatie hoefde wij de tank niet vol terug te geven, wat erg netjes was. wij hebben een lekker toerdagje gehad en gaan het zeker nog een keer doen.

Rinus van Putten uit Den Haag

Geslaagd!

De zomervakantie staat voor de deur en dan komt het jaarlijkse teamuitje ook altijd om de hoek kijken. Dit keer een scooter tocht door het prachtige Twente, richting Oldenzaal om daar maar eens de terrassen onveilig te maken. Twente Scooter verzorgde de scooters die netjes op locatie werden geleverd. Na een korte instructie was het aan Team Terzake om heelhuids in Oldenzaal aan te komen. We hebben niet alleen heel veel gelachen en plezier gehad maar zijn verkeerd gereden, hebben een giga regenbui overleeft, moesten door een weiland heen en de een was net iets behendigere met de scooter dan de ander. Kortom geslaagd! In Oldenzaal werd alles netjes weer opgehaald terwijl wij op het terras zaten met een welverdiend drankje. Top geregeld!

Team Terzake uit Borne

Helemaal geweldig.

Fantastisch gezellige dag gehad. Bedankt

Theo uit Oldenzaal

geweldige ervaring weer.

was een geweldige dag op de scooters die we hadden gehuurd voor 4 uurtjes. van Twentescooter
Kregen een prachtige route mee de Bluetrail door een mooi landschap met genoeg bezienswaardigheden.

Fam Elshoff uit Enschede

geweldige ervaring weer.

Was een geweldige dag op de scooters die we hadden gehuurd voor 4 uurtjes. van Twentescooter. Kregen een prachtige route mee de Bluetrail door een mooi landschap met genoeg bezienswaardigheden.

Fam Elshoff uit Enschede

TOPPPPPPP dagje Twenteland gehad !!! Zou het zo weer doen

Was een superdag… ondanks de regen toch een top dag gehad in het
mooie Twenteland !
Scooters stonden op locatie klaar en werden weer opgehaald 🙂

Marion uit Enschede

 • Prijzen
 • Bezorgkosten
  vanaf 10 scooters, prijs per scooter;
  exclusief bezorgkosten (zie volgend tabblad)
  2 uur € 25,-
  3 uur € 30,-
  4 uur € 35,-
  5 uur € 40,-
  Hele dag* € 44,50

  Aanvullende informatie:
  – Prijzen per scooter (ongeacht 1 of 2 personen per scooter)
  – Bereken de bezorgkosten eenvoudig via het tabblad ‘bezorgkosten’
  – Je kan zelf kiezen voor hoe lang je de scooter huurt
  – Prijs is exclusief eventuele consumpties / eten
  – WA-verzekerd
  – Geen borg
  – Minimaal 10 scooters

  Niet vergeten:
  – Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs. Heb je dit niet? Geen probleem, want je kunt dan achterop de scooter!

  *Bij een scootertocht langer dan 6 uur dien je de scooter met een volle tank weer in te leveren op het eindpunt. Brandstof afkopen is mogelijk à € 7,50 per scooter

  Bezorg‐ & ophaalkosten berekenen

  Wij kunnen onze producten ook op locatie verhuren. Met het onderstaande formulier kun je de bezorg- en ophaalkosten berekenen.

  Aantal personen

  Aantal km

  Prijs

  Bezorgkosten

  Ophaalkosten

  Totale bezorgkosten

  Bezorgkosten per persoon

  Boek direct

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.