Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Verhuur op locatie – Scooters 25 Km/h

Verhuur inclusief:
  • Scooter (25 Km/h)
  • WA-verzekering
  • Brandstof (bij huur t/m 5 uur)

Scooter verhuur op locatie

Heb je een eigen omgeving waar je wilt gaan toeren met de scooter? Dat kan! De scooter verhuur die wij leveren kan namelijk ook op locatie. Wij brengen met alle liefde de scooters naar de gewenste bestemming. Wij hebben verschillende routes die wij er bij kunnen leveren, maar heb je zelf een leuke route? Dan mag je die natuurlijk ook rijden.

Scooter verhuur

Vanaf 10 scooters bezorgen wij de scooters op jullie locatie. Daarnaast is het ook mogelijk om van punt A naar punt B te rijden. Bereken de bezorgkosten hieronder zelf! De prijs voor een scootertocht op jullie locatie bestaat uit de scooterprijs en de bezorgkosten.

Daan uit Borne

– goede communicatie vooraf – prettige ‘bezorger’ – fijn dat scooters ook op locatie gebracht kunnen worden
+ Lees meer

Paulien uit Almelo

We hebben, mede door het mooie weer uiteraard, een super leuke scootertocht gehad. Echte aanrader voor een vrijgezellenfeest. Iedereen was enthousiast. Super leuk!
+ Lees meer

Arjan uit Haaksbergen

Scooters stonden op de afgesproken tijd netjes op onze eigen locatie klaar. Duidelijke uitleg van de bezorger van de scooters. Zonder problemen enkele uren door het Twentse landschap kunnen rijden. Fijn om te weten dat áls er wat aan een scooter zou mankeren, deze zo snel mogelijk door Actief Twente zou worden vergangen. Topservice!
+ Lees meer

Yellow Agency uit Oldenzaal

Met de collega’s een dag op stap.. oftewel op de scooter! Super snelle service toen bleek dat 1 scooter niet wilde starten. Binnen ‘no time’ stond er een nieuwe scooter. Top geregeld. Het was een heerlijke dag toeren. Een echte aanrader voor een bedrijfsuitje.
+ Lees meer

Rinus van Putten uit Den Haag

Doordat wij geen auto rijden leek het ons leuk om scooters te huren, wij hebben ze van 09.00 tot 18.00 uur gehuurd. ze werden de avond daarvoor al afgeleverd door medewerking van het hotel om ze in de schuur te zetten voor de nacht. wij gingen een rondje Losser rijden die dag, dus wij met de scooter weg, helaas de straat nog niet uit of mijn scooter kapte er al mee, deed helemaal niks meer. Wij bellen en binnen 30 minuten waren ze er en werd de scooter netjes omgeruild en konden wij verder rijden, ter compensatie hoefde wij de tank niet vol terug te geven, wat erg netjes was. wij hebben een lekker toerdagje gehad en gaan het zeker nog een keer doen.
+ Lees meer

Team Terzake uit Borne

De zomervakantie staat voor de deur en dan komt het jaarlijkse teamuitje ook altijd om de hoek kijken. Dit keer een scooter tocht door het prachtige Twente, richting Oldenzaal om daar maar eens de terrassen onveilig te maken. Twente Scooter verzorgde de scooters die netjes op locatie werden geleverd. Na een korte instructie was het aan Team Terzake om heelhuids in Oldenzaal aan te komen. We hebben niet alleen heel veel gelachen en plezier gehad maar zijn verkeerd gereden, hebben een giga regenbui overleeft, moesten door een weiland heen en de een was net iets behendigere met de scooter dan de ander. Kortom geslaagd! In Oldenzaal werd alles netjes weer opgehaald terwijl wij op het terras zaten met een welverdiend drankje. Top geregeld!
+ Lees meer

Theo uit Oldenzaal

Fantastisch gezellige dag gehad. Bedankt
+ Lees meer

Fam Elshoff uit Enschede

was een geweldige dag op de scooters die we hadden gehuurd voor 4 uurtjes. van Twentescooter Kregen een prachtige route mee de Bluetrail door een mooi landschap met genoeg bezienswaardigheden.
+ Lees meer

Fam Elshoff uit Enschede

Was een geweldige dag op de scooters die we hadden gehuurd voor 4 uurtjes. van Twentescooter. Kregen een prachtige route mee de Bluetrail door een mooi landschap met genoeg bezienswaardigheden.
+ Lees meer

Marion uit Enschede

Was een superdag… ondanks de regen toch een top dag gehad in het mooie Twenteland ! Scooters stonden op locatie klaar en werden weer opgehaald 🙂
+ Lees meer

Bezorg‐ & ophaalkosten berekenen

Wij kunnen onze producten ook op locatie verhuren. Met het onderstaande formulier kun je de bezorg- en ophaalkosten berekenen.

Aantal personen

Aantal km

Prijs

Bezorgkosten

Ophaalkosten

Totale bezorgkosten

Bezorgkosten per persoon

Direct boeken

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.