Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scooters 25 Km/h

Verhuur inclusief:
  • 25 Km/h Italiaanse scooter
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof
Vanaf € 25,- per scooter

Een scooter huren is verrassend leuk en het kan zónder helm. Voel hoe de wind door je haren waait terwijl je geniet van het glooiende Twentse landschap.

Scooter huren
Scooter huren

Scooter huren in Twente

Bij ons kun je echte Italiaanse scooters huren en heerlijk gaan toeren. Je kunt met 1 of 2 personen op deze scooter rijden. We hebben diverse routes uitgezet variërend qua tijdsduur en bezienswaardigheden. De routes brengen je langs diverse horeca gelegenheden, bij de routes is rekening gehouden met een pauzestop van +/- 30 minuten. Uiteraard mag je ook je eigen route bepalen! Je kunt de scooters individueel huren, maar ook voor groepen. Erg leuk voor bijvoorbeeld een personeelsfeest of vrijgezellenfeest.

Actief Twente

Op het start- en eindpunt Actief Twente heb je de mogelijkheid om het scooterrijden te combineren met bijvoorbeeld een ontvangst en/of naborrel. Dit kan in onze Bar Actief, op het terras of op de veranda. En wanneer de temperatuur weer wat frisser wordt, steken we graag onze terrasheaters aan! Zo blijft het nog lang gezellig…

Alternatief

Wil je het scooterrijden niet starten en/of eindigen bij Actief Twente, maar heb je zelf een andere locatie op het oog? Vanaf 10 scooters bezorgen wij de scooters op elke gewenst locatie. Kijk hiervoor bij de mogelijkheid ‘scooter op locatie‘.

Jans uit Goor

Gastvrije en hartelijke ontvangst, wij hadden scooters gehuurd, duidelijke uitleg gehad, keus uit verschillende routes, prima!
+ Lees meer

Wijnand de Bruijn uit Den Haag

Ik heb 5 dagen een scooter gehuurd als vervoermiddel. Van te voren geregeld via internet/mail en kon hem zo ophalen. Korte, maar goede uitleg gehad over gebruik en kon zo vertrekken. Scooter reed prima, scoot wel een boutje los van het handvat en dat werd keurig gerepareerd. Goed slot erbij. Resumé; aan te bevelen bedrijf. Vriendelijk personeel en zaken goed geregeld.
+ Lees meer

Anoesjka uit Breukelen

Met man en dochter van 8 op de scooter de tocht gemaakt, leuk ontspannen gezellig goed geregeld!
+ Lees meer

Liesbeth en Tess uit Tubbrtgen rn Grasdorff

Samen met mijn nichtje van 11 jaar 4 uur lang super genoten, een prachtige zonnige dag en een geweldige route. We gaan dit zeker herhalen.. En het liefste van haar …ze nodigt mij nu al uit als ze 18 wordt en haar brommerrijbewijs heeft om een scooter te huren.Ik dacht bij haar achterop😊 nee toch 2 scooters achter elkaar.
+ Lees meer

Joram uit Den Haag

Wij hebben genoten van het rijden op smalle weggetjes waar je weinig auto’s tegenkomt. Het weer zat ons goed mee en onderweg waren er verschillende leuke plekken om even te pauzeren en iets te kunnen eten/drinken. een aanrader!
+ Lees meer

Rob uit Almere

Hele leuke ervaring, en bij de electrische scooter die wij huurde ook keuze uit verschillende mooie routes. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
+ Lees meer

Herminator uit Enschede

Voor de derde keer bij Actief Twente geweest Nu een mooie scooter tocht gemaakt
+ Lees meer

Karin Meinders uit Geesteren OV

Goede service ! Wij hadden een vriendelijke uitleg bij aanvang vd tocht. Onderweg had een onze scooters een lekke band , 1 telefoontje en het was snel opgelost . Prettige communicatie met alle medewerkers , dank !
+ Lees meer

Wilma uit Rosmalen

Leuke scootertocht gedaan, vriendelijk ontvangen en hele leuke tocht door mooi gebied. Aanrader om te doen
+ Lees meer

Jos uit Hengelo

Uitstekend vermaak! Scooters deden het prima, goede uitleg over de scooter. De meegegeven navigatie apparatuur waar de route instaat is een prima service en een must om relaxed de tourtocht te kunnen maken. De route was prachtig en grote wegen worden goed vermeden. absoluut voor herhaling vatbaar!
+ Lees meer

Bezorg‐ & ophaalkosten berekenen

Wij kunnen onze producten ook op locatie verhuren. Met het onderstaande formulier kun je de bezorg- en ophaalkosten berekenen.

Aantal personen

Aantal km

Prijs

Bezorgkosten

Ophaalkosten

Totale bezorgkosten

Bezorgkosten per persoon

Direct boeken

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek de scooters binnen 2 minuten online (in 4 stappen).