Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scooters 25 Km/h

Verhuur inclusief:
  • 25 Km/h Italiaanse scooter
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof
Vanaf € 25,- per scooter

Een scooter huren is verrassend leuk en het kan zónder helm. Voel hoe de wind door je haren waait terwijl je geniet van het glooiende Twentse landschap.

Scooter huren
Scooter huren

Scooter huren in Twente

Bij ons kun je echte Italiaanse scooters huren en heerlijk gaan toeren. Je kunt met 1 of 2 personen op deze scooter rijden. We hebben diverse routes uitgezet variërend qua tijdsduur en bezienswaardigheden. De routes brengen je langs diverse horeca gelegenheden, bij de routes is rekening gehouden met een pauzestop van +/- 30 minuten. Uiteraard mag je ook je eigen route bepalen! Je kunt de scooters individueel huren, maar ook voor groepen. Erg leuk voor bijvoorbeeld een personeelsfeest of vrijgezellenfeest.

Actief Twente

Op het start- en eindpunt Actief Twente heb je de mogelijkheid om het scooterrijden te combineren met bijvoorbeeld een ontvangst en/of naborrel. Dit kan in onze Bar Actief, op het terras of op de veranda. En wanneer de temperatuur weer wat frisser wordt, steken we graag onze terrasheaters aan! Zo blijft het nog lang gezellig…

Alternatief

Wil je het scooterrijden niet starten en/of eindigen bij Actief Twente, maar heb je zelf een andere locatie op het oog? Vanaf 10 scooters bezorgen wij de scooters op elke gewenst locatie. Kijk hiervoor bij de mogelijkheid ‘scooter op locatie‘.

Sylvia de Ruiter uit Hengelo Ov

Heerlijke tocht en prima service!
+ Lees meer

Jan Warmerdam uit Overveen

Heerlijke manier om de streek te ontdekken – erg leuk en relaxed – leuke lui bij Twentescooter, efficient en ook Twents 🙂
+ Lees meer

L. Schoenmakers uit Biezenmortel

Scooter geen probleem. Goede vriendelijke uitleg. Lekker gegeten. Sfeervolle ruimte.
+ Lees meer

Danielle Muit uit Amsterdam

Samen met onze kinderen heerlijk op de scooter een leuke route gereden. We hadden prachtig weer dus dat was extra boffen.
+ Lees meer

René te Vaarwerk uit Hengelo

Mooie tocht op de scooters gereden van 35 km. Het mooie weer speelde uiteraard ook mee, maar alles was in de puntjes geregeld. Onderweg liet een scooter ons in de steek. Even gebeld en binnen een kwartier werd er een andere scooter gebracht. Perfect.
+ Lees meer

Monique Hoefs uit Etten-Leur

We vonden t hartstikke leuk om samen door een mooi stuk landschap te rijden. Leuke weggetjes, mooie route en heel aardig personeel. Zou t iedereen aanraden.
+ Lees meer

Monique uit Losser

3 uur gereden door het Twentse landschap. Perfecte service toen 1 scooter niet meer startte. Een belletje en de scooter werd omgeruild. De verloren scooterrijtijd mochten we inhalen. Top!
+ Lees meer

Chiropractiepraktijk Rijssen uit Rijssen

Hartelijk dank voor de mooie tocht die wij als Chiropractiepraktijk Rijssen op zaterdag 1 september hadden. De service was goed en alles was goed geregeld. Na afloop lekker op terras borrel met ballen. Top
+ Lees meer

Angelique uit Westerhaar

Wij zijn voor de 2e keer geweest. Helaas hadden wij bij het begin een  scooter mee gekregen die onderweg wat startproblemen vertoonde. Na een paar keer slecht starten gelijk gebeld. Maar wij kregen een andere scooter. Top service. Daarna konden wij verder met onze route. Verder een hele mooie dag gehad. Wij komen zeker terug. Gr Rutger en Angelique
+ Lees meer

Kathy Vrijdag uit Holten

We hebben een mooie middag gehad met de scooter. De route was door een prachtige omgeving we hebben genoten.
+ Lees meer

Bezorg‐ & ophaalkosten berekenen

Wij kunnen onze producten ook op locatie verhuren. Met het onderstaande formulier kun je de bezorg- en ophaalkosten berekenen.

Aantal personen

Aantal km

Prijs

Bezorgkosten

Ophaalkosten

Totale bezorgkosten

Bezorgkosten per persoon

Direct boeken

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek de scooters binnen 2 minuten online (in 4 stappen).