Elektrische scooters 25 km/h

Verhuur inclusief:
 • Elektrische scooter
 • Brandstof niet nodig!
 • WA-verzekering
 • Route
 • Pech-onderweg-service

Kies eens voor iets anders: Op onze elektrische scooters heb je niet alleen een leuke tijd,  maar ook ben je erg ecologisch bezig!

Verantwoord

De E-scooters hebben geen CO2 uitstoot en maken bijna geen geluid. Geniet van de stilte & schoonheid zonder het geluid van een “normale scooter”. En net zoals onze 25 Km/h scooters, rollen deze ecologisch verantwoorde beestjes met 25 Km/h door onze Twentse natuur. Alle gelegenheid dus om volop te genieten van het toeren door de prachtige omgeving!

Elektrische Scooter

Elektrische scooters

De elektrische scooters hebben geen mogelijkheid voor passagiers. We hebben diverse routes uitgezet variërend qua tijdsduur en bezienswaardigheden. De routes brengen je langs diverse horeca gelegenheden. Bij de routes is rekening gehouden met een pauzestop van +/- 30 minuten. Uiteraard mag je ook je eigen route bepalen. We hebben maximaal 2 E-scooters beschikbaar.

Ervaringen van anderen

Andere deelnemers beoordeelden deze activiteit gemiddeld met een 10,0 (gebaseerd op 13 beoordelingen). Hieronder lees je hun reacties:

Top activiteit!

Leuke activiteit om met familie te doen. Heerlijk rondrijden door mooie landschappen met goed werkende scooters.
Ook de vriendelijkheid van de medewerkers was erg prettig.

Maria uit Borne

Lekker tuffen zonder herrie

Al vaker hier gehuurd. Alles klopt altijd. Altijd vriendelijk. Een bedrijf dat met zorg geleid wordt dat zie je aan alles. Ditmaal elektrische scooters. Een aangename verrassing. Je kunt rustig onderweg met elkaar kletsen. En ook dit keer was Twente weer een plaatje.

Komen graag terug.

Mark uit Deventer

het is een leuke en zeker geslaagde (groeps-)activiteit.

31/08/2015 om 10:37

Een toonbeeld van Twentse gastvrijheid, -vriendelijkheid en -schoonheid. Zo hebben we een zonnige zondag op de elektrische scooters ervaren. De ontvangst en begeleiding voor vertrek was hartelijk en prettig, de tocht door het heuvelige landschap van adembenemende schoonheid en de scooters gaven met de wind in de haren en de zon op het gezicht een heerlijk gevoel van vrijheid.

Kortom: het is een leuke en zeker geslaagde (groeps-)activiteit. De opmerking van een van de mederwerkers: “Dat jullie een fijne ervaring hebben is het belangrijkste van vandaag” werd meer dan waargemaakt. Ik kom graag terug.

Harry Becker

Harry Becker uit Almelo

Reservering ging vlot, vriendelijk ontvangen, geen problemen.

15/06/2014 om 17:38

Erg leuke middag gehad op de elektrische scooters. Fraaie route door het licht gloeiende Twentse landschap, prima rijdende scooters en mooi weer. Wat wil een mens nog meer! Reservering ging vlot, vriendelijk ontvangen, geen problemen.

Lisette

Lisette uit Wierden

Goede services

11/07/2014 om 20:20

We hebben een mooie middag gehad, ondanks de regen. Maar gelukkig zaten er bij enkele scooters een poncho. We gaan dit zeker nog een keer doen maar dan huren we de scooters een hele dag. Kun je nog relaxter toeren.

Goede services en het foutje in de boeking werd erkend, dat is klasse.

Simone Weghorst

Simone Weghorst uit Langeveen

Prima scooters en vriendelijke ontvangst. Flexibele organisatie!!

06/10/2014 om 12:19

De scootertocht op zondagmiddag met onze vriendengroep van 14 personen was ondanks het miezerige weer prima verlopen, de vertrektijd konden we in goed overleg naar een uurtje later zetten zodat we minder last van de regen zouden hebben. Regenkleding en handschoenen te leen. Prima scooters en vriendelijke ontvangst. Flexibele organisatie!!

Kirsten

Kirsten uit Hengelo

Dus heel simpel, gewoon doen!!!

14/10/2014 om 20:57

Halloa,

Toffe middag gehad vier scooters gehuurd. Prachtige route mee gekregen, en een goede uitleg en service. Dus heel simpel, gewoon doen!!!

Herma

Herma uit Hertme

Prima scooters en vriendelijke medewerkers. Mooie locatie, ziet er uitnodigend uit.

31/05/2015 om 18:32

Zaterdag 30 mei met 10 volleybaldames uut Drenthe, met 5 scooters, een mooie (op advies van Maarten) route gereden door het prachtige Twenteland. Geweldige rit gemaakt en ondanks de regenbui onderweg veel lol gehad. Prima scooters en vriendelijke medewerkers. Mooie locatie, ziet er uitnodigend uit.

Hartelijk dank Maarten en Robert-Jan, veel succes gewenst met jullie bedrijf.

Hermien Haijtink

Hermiem Haijtink uit Assen

Onze bevindingen zijn positief !!!

13/07/2015 om 21:14

Ik vond de service uitstekend. Netjes op tijd werden de scooters bij ons voor de deur gezet. We hebben een paar keer gebeld over het aantal deelnemers, en daar deden jullie niet moeilijk over. Het was stralend weer en ideaal dus om scooter te rijden , helaas vond er een ongelukje plaats , we hebben jullie dit medegedeeld. Maar ook hierover werd niet moeilijk gedaan . Onze bevindingen zijn positief !!!

Groet Wim Dreierink

Wim Dreierink uit Enschede

Beslist een aanrader voor iedereen die een paar mooie uurtjes in de buitenlucht wil doorbrengen.

04/08/2015 om 20:52

Wij hebben erg genoten van onze scootertocht door Twente. De scooters werkten prima en de tocht was goed beschreven. Beslist een aanrader voor iedereen die een paar mooie uurtjes in de buitenlucht wil doorbrengen. Wij komen beslist terug!

Rianne

Rianne uit Deventer

 • Prijzen
 • Bezorgkosten
  Prijs per E-Scooter
  2 uur € 30,00
  3 uur € 37,50

  Arrangement informatie:
  – Prijzen per E-scooter (1 persoon per E-scooter)
  – Prijs is exclusief eventuele consumpties / eten
  – Alleen mogelijk met Actief Twente als start- en eindpunt
  – Maximaal 2 E-scooters beschikbaar

  Niet vergeten:
  – Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs.

  Bezorg‐ & ophaalkosten berekenen

  Wij kunnen onze producten ook op locatie verhuren. Met het onderstaande formulier kun je de bezorg- en ophaalkosten berekenen.

  Aantal personen

  Aantal km

  Prijs

  Bezorgkosten

  Ophaalkosten

  Totale bezorgkosten

  Bezorgkosten per persoon

  Boek direct

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek de scooters binnen 2 minuten online (in 4 stappen).