Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

E-chopper 25 km/h

Verhuur inclusief:
  • 25 km/h E-chopper
  • Route
  • WA-verzekering
Vanaf € 30,- per E-chopper

Het maakt niet uit hoe je hem wilt noemen, een E-scooter, chopper, elektrische scooter of choppie. De stoere E-chopper heeft een extra breed stuur en extra brede banden, kom snel langs en probeer hem uit!

E-chopper huren in Twente

E-chopperRijd met ongeveer 25 km per uur op de stoere E-chopper door de mooie omgeving van het Oosten van het land. Kies voor vertrek uit een van onze vele routes die jullie 2 of 3 uur de natuur laat zien. Er is natuurlijk onderweg ook nog tijd voor een pauze, dat kan buiten zijn of op een terrasje in een van de gezellige dorpjes. Je eigen route volgen is ook mogelijk.

Actief Twente

Maak je uitje compleet met een van onze extra’s: Begin de dag voor het rijden met een ontvangst, een kopje koffie/thee met appelgebak of warme chocolademelk met cake. Of toch liever de dag eindigen met borrels en ballen? Dat kan plaats vinden op ons achterterras, binnen bij Bar Actief of op onze veranda. Sluit de dag op een gezellige manier af na de mooie tocht met de Choppie.

Bezorg‐ & ophaalkosten berekenen

Wij kunnen onze producten ook op locatie verhuren. Met het onderstaande formulier kun je de bezorg- en ophaalkosten berekenen.

Aantal personen

Aantal km

Prijs

Bezorgkosten

Ophaalkosten

Totale bezorgkosten

Bezorgkosten per persoon

Direct boeken

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek de E-choppers binnen 2 minuten online (in 4 stappen).