Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Over Actief Twente

Actief TwenteWij, Robert-Jan Dissel en Maarten Wittgen, zijn in 2008 begonnen onder de naam: Solexverhuur Dinkelland. We vonden dat er te weinig dagrecreatie werd aangeboden in Dinkelland (Twente), en dat terwijl er genoeg valt te ontdekken in deze mooie omgeving. Het werd tijd om daar eens verandering in te brengen!

Hoe het ooit begon…

We zijn begonnen met het verhuren van 10 solexen vanuit een schuur, destijds alleen nog op de zaterdagmiddag. Nu zijn we 10 jaar verder en inmiddels verhuisd en uitgegroeid naar een professioneel bedrijf met ruim 700 voertuigen. Service en kwaliteit zijn voor ons 2 belangrijke kernwoorden. Wij verhuren naast solexen ook scooters, allerlei soorten fietsen en kano’s onder de herkenbare namen Twentesolex, Twentescooter, Twentefiets en Twentekano. Al onze voertuigen hebben wij samen gebracht onder de naam: Actief Twente.

Wij bieden complete dagprogramma’s aan, dit houdt in dat een solex-, scooter-, fiets- of kanotocht gecombineerd wordt met een creatieve, actieve of culinaire activiteit bij onze locatie Actief Twente of bij één van onze partners. Ook stellen wij arrangementen op maat samen, we zorgen er samen met onze partners voor dat jullie dag onvergetelijk wordt!