Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Goeie service en hoop gezelligheid

Geplaatst op door actieftwente

Wij zijn afgelopen zaterdag met de buurvrouwen wezen scooter rijden.
We hadden geluk met het weer want het was prachtig! Wij hebben daar heerlijk buiten gezeten voor eerst een kop koffie/thee met appelgebak.
Beetje jammer was dat ze vergeten waren dat we 2x koffie/thee kregen en ze ons al vroegen of we klaar wouden gaan staan. Oeps! Maar dat dat we dat even gezegd hadden kregen we alle tijd voor een tweede kopje.
Na een uitleg over hoe de scooters werkte werden we vrij gelaten om te gaan. We konden een route mee krijgen van daar maar we kennen zelf de mooie plekjes hier in de buurt dus dat hadden we niet nodig 😉 we hadden 2 uur voor de scooters, die tijd is zo om! Tip! Wil je lekker rijden en ook nog even zitten ergens is 3 uur een betere optie! Wij hebben een mooie route buitenaf door de lutte gedaan en hebben even gezeten bij het Paviljoen. Daar hadden we tijd om 1 te drinken en moesten toen alweer terug, een uurtje erbij om te kunnen rijden met dat weer was ook prima geweest! Toen we terug kwamen kwam net ons stampot buffet van de Zoeke er aan, die was heerlijk en genoeg!
Daarna konden we nog lekker naborrelen.
Wij hebben een hele leuke middag/avond
Gehad.