Leuke manier om idylisch Twente te ondekken.

Via cadeaubon een scootertocht geboekt bij twentescooter. Leuke tocht langs verschillende idylische plekjes. Zeker een aanrader om met een groep te doen.

Annemarie Jansen uit Rijssen

Kortom: mede door het mooie weer, de service en kwaliteit van het personeel hebben wij een prachtige dag beleefd.

We hebben gebruik gemaakt van 24 scooters van Twente Scooter. De scooters verkeerden in prima staat. Vooraf kregen we een duidelijke uitleg over het gebruik van de scooters.
De koffie/thee met krentewegge smaakte uitstekend.
Bij terugkomst stond de BBQ al gereed, zoals ook was afgesproken. Over gebruik van de BBQ, over de drank was vooraf gecommuniceerd en afspraken hierover zijn prima nagekomen. De kwaliteit van de BBQ was prima
Het was nog mooi weer en we konden nog buiten zitten. De sfeer was relaxed. De bediening was prima. Bij vragen konden we meteen een beroep doen op het aanwezige personeel.

theo sleiderink (namens Aveleijn, Tubbergen) uit Aveleijn, Tubbergen

Het was helemaal top

We hebben een leuke dag gehad

Het was helemaal top

Als mensink uit Rijssen

Geweldig!

Al meerdere keren een tocht gemaakt. Goede service, vriendelijke mensen en geweldig mooie tochten door het Twentse land gemaakt. Een echte aanrader voor jong en oud!

Maaike uit Enschede

Super leuk bedrijfsuitje!

Met de collega’s een dag op stap.. oftewel op de scooter! Super snelle service toen bleek dat 1 scooter niet wilde starten. Binnen ‘no time’ stond er een nieuwe scooter. Top geregeld. Het was een heerlijke dag toeren. Een echte aanrader voor een bedrijfsuitje.

Yellow Agency uit Oldenzaal

Een geweldige solex tocht en zeer gastvrije mensen.

Geweldig!! één minpuntje 1 solex haperde onderweg nogal.

Deelnemer uit Enschede

Geweldig

We werden fijn ontvangen en iedereen was erg vriendelijk.
Wij hadden 2 scooters gehuurd incl. picknickmand (deze was fijn gevuld), we kregen een mooie route mee en de omgeving was prachtig! De scooters werden goed uitgelegd en daarna konden wij op pad gaan.

Hanneke Koop uit Erica

Hele leuke activiteit

Hele leuke activiteit ondanks soms wat mindere weersomstandigheden. Hele mooie omgeving!

Uitstapje uit nvt

Top.

Wij zijn tijdens onze scootertocht zaterdagmiddag 5 augustus 2017 in een hoosbui terecht gekomen. Verder rijden was eigenlijk onmogelijk; temeer omdat we doorweekt waren. Na contact met de verhuurder zijn wij opgehaald met een vrachtauto en kregen een tegoedbon.
Veel meer service kun en mag je niet verwachten. Vandaar een dikke pluim.

familie Overbeek uit Haaksbergen

Uitermate vriendelijke ontvangst en een prachtige route.

Vriendelijk ontvangen en prima uitleg. Locatie is gemakkelijk te vinden en er meer te doen dan alleen een scootertocht…. Zeker de moeite waard nog eens te bezoeken.

Fam. Schippers uit Westerhaar