Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Heerlijke tocht en prima service

Heerlijke tocht en prima service!

Sylvia de Ruiter uit Hengelo Ov

Heerlijke manier om de streek te ontdekken – erg leuk en relaxed – leuke lui bij Twentescooter, efficient en ook Twents :)

Heerlijke manier om de streek te ontdekken – erg leuk en relaxed – leuke lui bij Twentescooter, efficient en ook Twents ๐Ÿ™‚

Jan Warmerdam uit Overveen

Goeie service en hoop gezelligheid

Wij zijn afgelopen zaterdag met de buurvrouwen wezen scooter rijden.
We hadden geluk met het weer want het was prachtig! Wij hebben daar heerlijk buiten gezeten voor eerst een kop koffie/thee met appelgebak.
Beetje jammer was dat ze vergeten waren dat we 2x koffie/thee kregen en ze ons al vroegen of we klaar wouden gaan staan. Oeps! Maar dat dat we dat even gezegd hadden kregen we alle tijd voor een tweede kopje.
Na een uitleg over hoe de scooters werkte werden we vrij gelaten om te gaan. We konden een route mee krijgen van daar maar we kennen zelf de mooie plekjes hier in de buurt dus dat hadden we niet nodig ๐Ÿ˜‰ we hadden 2 uur voor de scooters, die tijd is zo om! Tip! Wil je lekker rijden en ook nog even zitten ergens is 3 uur een betere optie! Wij hebben een mooie route buitenaf door de lutte gedaan en hebben even gezeten bij het Paviljoen. Daar hadden we tijd om 1 te drinken en moesten toen alweer terug, een uurtje erbij om te kunnen rijden met dat weer was ook prima geweest! Toen we terug kwamen kwam net ons stampot buffet van de Zoeke er aan, die was heerlijk en genoeg!
Daarna konden we nog lekker naborrelen.
Wij hebben een hele leuke middag/avond
Gehad.

Anke uit Delden

Mooie tocht leuke route

Scooter geen probleem. Goede vriendelijke uitleg. Lekker gegeten. Sfeervolle ruimte.

L. Schoenmakers uit Biezenmortel

Ontzettend genoten van de leuke route door het Twentse landschap

Samen met onze kinderen heerlijk op de scooter een leuke route gereden. We hadden prachtig weer dus dat was extra boffen.

Danielle Muit uit Amsterdam

Super leuke dag !

Wij hadden de scooter tour met kinderen.
Bij aankomst werden super goed ontvangen.
Alles werd goed uitgelegd en ook aan de kinderen die er op een hele leuke manier bij werden betrokken.
De route ging langs een grote speeltuin waar papa en mama lekkere kop koffie konden drinken.
Daarna reden we langs een ijsboerderij waar men zelf ijs maakt en hele lekkere en aparte smaken heeft met ook daar weer een grote speeltuin voor kinderen.
Bij terugkomst kregen we friet met een snack.
We hebben een hele leuke en gezellige dag gehad. Personeel is echt heel vriendelijk en aardig.
We komen zeker nog een keer terug.

Irma de Voijs uit Rosmalen

Schitterende middag gehad.

Mooie tocht op de scooters gereden van 35 km. Het mooie weer speelde uiteraard ook mee, maar alles was in de puntjes geregeld. Onderweg liet een scooter ons in de steek. Even gebeld en binnen een kwartier werd er een andere scooter gebracht. Perfect.

Renรฉ te Vaarwerk uit Hengelo

Geweldig leuk om dit te doen

We vonden t hartstikke leuk om samen door een mooi stuk landschap te rijden. Leuke weggetjes, mooie route en heel aardig personeel. Zou t iedereen aanraden.

Monique Hoefs uit Etten-Leur

Geweldig !

Voor onze trouwdag hadden wij een Italiaanse tour gereserveerd. We waren eigenlijk te vroeg op locatie maar dat was geen enkel probleem en we konden eigenlijk al vrij snel vertrekken. Daarna heerlijk door het mooie Twente gescheurd met de scooters waar we na 2 uur weer terug waren op de locatie om een high tea te gaan doen. Maar toen we daar aankwamen was de high tea nog niet klaar en bood de eigenaar ons nog een tour van een half uur tot 3 kwartier aan waar geen kosten voor hoefden te betalen. Daarna genoten van een heerlijke high tea. Kortom het was een super dag en het weer was ook nog eens prachtig. We hebben genoten!

Gorlee uit Nieuwegein

Geweldig

Alles zat mee, droog weer mooie temperatuur geweldige locatie en tour en na afloop heerlijke bbq!
Wij hebben genoten van deze topdag!

Rene van de Scheur / pv de Oase uit Almelo