Zo als altijd geweldig.

Het was een goed verzorgde dag. Ontvangst met koffie.
Daarna 2 uur met de scooter, door een mooie omgeving.
Terug lekker brood met kroket. Alles was geweldig.
Voor herhaling vatbaar.

Wies uit Oldenzaal

Geweldige ervaring.

Goede service, duidelijk en geen moeilijke huurvoorwaardes. Voor herhaling vatbaar en dan eventueel in een groter groepsverband. Waren nu met 2 personen. Twente blijft mooi.

Henk heutink uit IJhorst

Superaardige service in een prachtomgeving!

Prima Vespa’s met goede en geduldige uitleg van de medewerkers en daarna genieten van een prachtige omgeving met een gratis routebeschrijving. Zeer flexibel met de mogelijkheden van verhuur. En voor ons belangrijk: service met een glimlach en een grap! Genoten!

Carmen Monteiro uit Rotterdam

Bij mooi weer is het een super leuke ervaring om met een scooter de omgeving te verkennen!

Maak gebruik van de verschillende terrasjes onderweg!

Eshuis Personeelsdiensten uit Enschede

Prima geregeld

Onze oorspronkelijke afspraak werd in goed overleg gecanceld vanwege slecht weer. Op een later tijdstip hebben wij alsnog genoten van een hele mooie scooterrit en een fantastisch lekker en goed verzorgd high tea. Nogmaals bedankt. Gr Tanja

Tanja Schlomer uit Borne

Leuke manier om idylisch Twente te ondekken.

Via cadeaubon een scootertocht geboekt bij twentescooter. Leuke tocht langs verschillende idylische plekjes. Zeker een aanrader om met een groep te doen.

Annemarie Jansen uit Rijssen

Kortom: mede door het mooie weer, de service en kwaliteit van het personeel hebben wij een prachtige dag beleefd.

We hebben gebruik gemaakt van 24 scooters van Twente Scooter. De scooters verkeerden in prima staat. Vooraf kregen we een duidelijke uitleg over het gebruik van de scooters.
De koffie/thee met krentewegge smaakte uitstekend.
Bij terugkomst stond de BBQ al gereed, zoals ook was afgesproken. Over gebruik van de BBQ, over de drank was vooraf gecommuniceerd en afspraken hierover zijn prima nagekomen. De kwaliteit van de BBQ was prima
Het was nog mooi weer en we konden nog buiten zitten. De sfeer was relaxed. De bediening was prima. Bij vragen konden we meteen een beroep doen op het aanwezige personeel.

theo sleiderink (namens Aveleijn, Tubbergen) uit Aveleijn, Tubbergen

Het was helemaal top

We hebben een leuke dag gehad

Het was helemaal top

Als mensink uit Rijssen

Geweldig!

Al meerdere keren een tocht gemaakt. Goede service, vriendelijke mensen en geweldig mooie tochten door het Twentse land gemaakt. Een echte aanrader voor jong en oud!

Maaike uit Enschede

Super leuk bedrijfsuitje!

Met de collega’s een dag op stap.. oftewel op de scooter! Super snelle service toen bleek dat 1 scooter niet wilde starten. Binnen ‘no time’ stond er een nieuwe scooter. Top geregeld. Het was een heerlijke dag toeren. Een echte aanrader voor een bedrijfsuitje.

Yellow Agency uit Oldenzaal