Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Uitje met kinderen in Twente

Arrangement inclusief:
  • Scootertocht (3 uur)
  • Route
  • Brandstof
  • WA-verzekering
  • Speeltuin bij Villa Kakelbont
  • Patat + frikandel of kroket met consumptie
  • Waterijsje

“Kijk papa, een scooter!! Daar wil ik ook op, gaan we een stukje rijden???!!”
Dit horen wij maar al te vaak, daarom bieden wij een heuse kidstocht door Twente! Het perfecte uitje met kinderen in Twente. Op een Italiaanse scooter rijden is voor volwassenen al leuk om te doen, maar hoe te gek vinden de kinderen het achterop wel niet? Wij denken: “Vet Kicken!”

Scooter rijden

Papa en mama krijgen eerst uitleg hoe de scooter werkt en daarna mogen jullie achterop. Je mag papa en mama helpen bij het lezen van de route en jullie rijden gezamenlijk door Twente op een echte Italiaanse Scooter.

Uitje met kinderen in Twente

Villa Kakelbont

Aan alles is gedacht: de route gaat natuurlijk langs een gigantische speeltuin onderweg! Jullie maken een pauzestop bij restaurant Kakelbont in Tilligte. Hier bevindt zich een grote speeltuin met glijbanen, trampoline, grote schommels en zelfs een hele grote speel-hooischuur. Klinkt goed toch?

villa kakelbont

Daarna weer op pad, nog even toeren met de wind door de haren, terug naar Actief Twente. Dat was écht “Vet Kicken!” Na het inleveren van de scooter worden jullie getrakteerd op patat en een kroket/frikandel. En als toetje een lekker ijsje, mmm… smullen maar!

Accessoires

Gaan er kleine kinderen mee? Reserveer dan als extra een kinderzitje voor op de scooter. Een helm is niet verplicht op de scooter, maar mocht je dit toch wél willen kan dat natuurlijk ook!

Irma de Voijs uit Rosmalen

Wij hadden de scooter tour met kinderen. Bij aankomst werden super goed ontvangen. Alles werd goed uitgelegd en ook aan de kinderen die er op een hele leuke manier bij werden betrokken. De route ging langs een grote speeltuin waar papa en mama lekkere kop koffie konden drinken. Daarna reden we langs een ijsboerderij waar men zelf ijs maakt en hele lekkere en aparte smaken heeft met ook daar weer een grote speeltuin voor kinderen. Bij terugkomst kregen we friet met een snack. We hebben een hele leuke en gezellige dag gehad. Personeel is echt heel vriendelijk en aardig. We komen zeker nog een keer terug.
+ Lees meer

Herman uit tilligte

26/08/2014 om 18:54 Het dagje uit met kinderen is heel goed bevallen! Onze dochters vonden het super om voorop de scooter te zitten. Mooie route met onderweg lekker ijs en een leuke speeltuin. Aanrader! Herman
+ Lees meer

Dorien uit Oldenzaal

29/06/2015 om 06:53 Heerlijk ritje op de scooter met de kids achterop door Twente gemaakt. Erg leuke route met genoeg leuke plekjes om even te stoppen. Alles snel en super geregeld bij Twentescooter. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Wel is het oppassen bij de speeltuin onderweg. Die heeft een aantal gevaarlijke toestellen. Dorien
+ Lees meer

Fam. Dolkens uit Amsterdam

Samen met zn 4en met 2 scooters een familie uitje gemaakt vd 4 uur durende route (rough trail route van 40 km door twente.Erg genoten vd mooie omgeving en ijsje gegeten bij de boer op de route (rare smaken peer,rode peper,erg lekker) Leuk gedeelte door weilanden, keienstraat (waterversnelling,winkeltje) en goeie aanbevelingen voor tussenstop met restaurantjes. Duidelijke route, goeie dag gehad, zeker aan te bevelen! De 4 uur route krijg je makkelijk vol! Een tevreden familie Dolkens
+ Lees meer

L. van Hunnik uit -

Onwijs genoten van de 3 uur durende scootertocht. service was top zoals ook de uitleg. komen zeker nog een keer terug…als motorrijders was dit ook erg leuk en vooral gezellig om te doen met de kids!!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).