Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scootertour Ootmarsum en Huis Singraven

Arrangement inclusief:
  • Koffie/thee met appelgebak
  • Scootertocht (4 uur)
  • Rondleiding Huis Singraven (ca 1,5 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof

Maak een prachtige scootertour door het landelijke buitengebied van Denekamp, struin door het historische Ootmarsum en bezoek daarna het schitterende Huis Singraven.

Ontvangst

Voordat je op de scooter stapt, mag je eerst gaan genieten van een vers gezet kopje koffie/thee met huisgemaakte appelgebak. We geven je een korte uitleg over de scooter en we nemen de route met je door. Aansluitend is het tijd om op pad te gaan.

Scootertour naar Ootmarsum

Per Italiaanse scooter zet je koers naar het historische stadje Ootmarsum, via een mooie route natuurlijk. Ootmarsum is een pittoresk stadje en absoluut een aanrader om naar toe te gaan wanneer je in Twente bent. Hier heb je de tijd om te pauzeren en te struinen langs alle leuke winkeltjes en ateliers die Ootmarsum rijk is. Of neem plaats bij een van de gezellige terrasjes in het centrum van het stadje. Daarna worden de scooters weer gestart en leidt de route je via landerijen en het Almelo-Nordhornkanaal naar het Landgoed Singraven.

scootertour

Huis Singraven

Je wordt verwelkomd door eeuwen oude eiken die de oprijlaan vormen van Landgoed Singraven. Bij de poort van Kasteel Singraven worden jullie ontvangen door de gids en binnengelaten op een normaliter afgesloten terrein van het landgoed. Bij entree door de poort kun je alvast je eerst blik werpen op het mystieke Huis Singraven waar je wordt rondgeleid.

Tijdens de rondleiding maak je kennis met de pracht van  Huis Singraven. Onder begeleiding van een gids word je van alles verteld over de geschiedenis en het gebruik van het landgoed en Twente. Je zult verbaast staan van de kunst-, antiek- en meubelcollectie die de laatste eigenaar Meester Willem Frederik Laan verzamelde.

scootertour

Wanneer alle verhalen verteld zijn en jullie al het moois van Kasteel Singraven hebben bewonderd brengt de gids jullie weer terug naar de poort. Tijd om de scooters weer te starten. Nog even lekker toeren en dan weer terug naar Actief Twente. De liefhebber kan plaatsnemen op het terras of de veranda voor een drankje of een hapje. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Als mensink uit Rijssen

We hebben een leuke dag gehad Het was helemaal top
+ Lees meer

Geert jan Bos uit Zwolle

10/05/2015 om 13:19 hallo, Wij hebben ontzettend veel lol gehad en de service was prima van twente scooter. We hadden elk een scooter en een mooie route. Het was gewoon geweldig. Geert jan bos
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).
NB: De boeking bij Kasteel Singraven is onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.