Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

High Wine & Scootertocht

Arrangement inclusief:
  • Koffie/thee met appelgebak
  • Scootertocht (2 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • High Wine incl. verschillende hapjes

Ben jij een echte wijnliefhebber? Perfect. Hou je ook nog eens van scooters? Dan is het Scootertocht & High Wine arrangement 100% gegarandeerd geweldig voor jou! 

Heb jij samen met je vriendinnen zin in een toffe middag? Heb je zin in een geweldig vrijgezellenuitje wat je nooit meer gaat vergeten? Of heb je gewoon zin om eens op een echte Italiaanse scooter te rijden en daarna verschillende wijnsoorten van de beste kwaliteit uit te proberen? Boek dan nu de Scootertocht & High Wine en beleef een geweldige dag.

Scootertocht

Scootertocht & High WineBij aankomst word je hartelijk ontvangen door ons personeel en krijg je een heerlijk gebakje samen met een kop koffie/thee aangeboden. Wanneer dit op is gaan we echt beginnen. Natuurlijk gaan een scootertocht en alcohol niet samen, dus daarom starten we met de scootertocht en is de High Wine na afloop van de scootertocht gepland. Iedereen krijgt zijn eigen scooter en maakt zich vervolgens klaar voor vertrek. Wij hebben speciaal voor jullie verschillende routes uitgestippeld om de mooiste plekjes van Twente te bekijken. Kiezen jullie voor een culturele, historische of een toch meer stedelijke route?  Als jullie liever je eigen route willen afleggen mag dat natuurlijk ook. Het is de bedoeling dat jullie na 2 uur toeren op de scooters terug zijn bij het beginpunt en dan…….

High Wine

High wine wijnproeverij

Neem na afloop van de scootertocht plaats op ons terras of op de veranda. Uitgewaaid en helemaal ontspannen van de scootertocht, klaargestoomd voor de wijn. Dan kan de High Wine dus eindelijk beginnen! De High Wine duurt ongeveer 2 uur. De gasten staan bij ons voorop dus jullie mogen zelf aangeven hoe jullie de proeverij willen (rode wijnen, witte wijnen, rosé wijnen, gemengd op land, etc.). En wat bij de High Wine natuurlijk ook niet kan ontbreken zijn lekkere stokbroodjes en kaasblokjes om te knabbelen.

Combineer…

Wil je je een uitje helemaal compleet maken? Boek dan aanvullend aan dit arrangement een gezellige barbecue! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden (vooraf reserveren). Vind je de scooter niet zo goed bij jullie groep passen? Dan is er ook de mogelijkheid om de scooter om te ruilen voor bijvoorbeeld een ouderwetse solex!

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).