Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scootertocht door Hengelo

Arrangement inclusief:
  • Bezorgen/ophalen in Hengelo bij NS Station
  • Scootertocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
  • Route door en rondom Hengelo
  • WA-verzekering
  • Travelbag voor onderweg
Vanaf € 40,00 per scooter

Een ideaal dagje uit in Hengelo! Dat kan! Wij van TwenteScooter bieden nu scootertochten voor groepen vanaf 10 personen aan, waardoor je alle mooie plekken die Hengelo te bieden heeft kunt ontdekken. Helemaal geschikt voor een gezellig vriendenuitje, of een leuk dagje weg met de collega’s.

Wat valt er te doen in Hengelo?

Dagje uit HengeloOndanks dat de stad pas in 1811 een gemeente heeft gekregen en hierdoor nog niet zo oud is, zijn er genoeg prachtige plekken te vinden die je kunt bezoeken. Zo is er in de binnenstad veel te zien. Denk aan de Sint-Lambertusbasiliek, de brinktoren, het bruisende Burgemeester Jansenplein en de gigantische bronzen beren op het Marktplein. Ook is er het karakteristieke Tuindorp dat ooit gebouwd is voor de sterk groeiende industrie in Hengelo. Maar naast al deze plekken in de binnenstad zijn er ook nog genoeg mooie locaties om Hengelo heen te vinden. En al deze locaties worden omringt door schitterende landelijke omgevingen.  Zo is er de korenwatermolen de Oldemeule en het kasteel Twickel in Delden. Heb je prachtig uitzicht over de stad Hengelo en Weusthag op de uitkijktoren Weusthag. Of wat dacht je van de Oude watertoren aan de Watertorenlaan? Kortom er is dus genoeg te zien in Hengelo.

Wat bieden wij?

De tocht begint op het station van Hengelo, hier zal iemand van TwenteScooter aanwezig zijn die je uitleg geeft over de scooters. Hierna krijg je de route en een rugzak met kaas, worst en wat te drinken aangeboden, en kun je met de groep op stap. Je kunt kiezen voor een tocht van 2-, 3- of 4- uur en deze is beschikbaar vanaf een groep van 10 personen. Tijdens de tocht is er genoeg tijd voor een pauze. Zo kun je met de groep gaan zitten en genieten van de inhoud van de gekregen rugzak. Naar de lekkernijen zal de tocht verder gaan en eindig je deze weer op het station van Hengelo.

Peter, Dineke en Tom. uit Amsterdam

Twee uurtjes “scheuren deur Twente”, het was super leuk en wat een prachtige provincie; we hebben onze ogen uitgekeken.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt dit arrangement direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig