Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scootertocht door Enschede

Arrangement inclusief:
  • Bezorgen/ophalen in Enschede bij NS Station
  • Scootertocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
  • Route door en rondom Enschede
  • WA-verzekering
  • Travelbag voor onderweg
Vanaf € 40,00 per scooter

Ben je opzoek naar een leuk dagje uit in Enschede met collega’s? Of wil je met je vrienden gezellig op stap? Dan is een de scootertocht van TwenteScooter iets voor jou!

Wat kun je zien in Enschede?

Enschede is een stad met een rijke historie die heel goed op de scooter te ontdekken is. Zo is er in het centrum de oude markt met de Grote Kerk en de Sint-Jacobuskerk, maar zijn er ook prachtige panden met gezellige kroegen. Daarnaast is er een schitterende Synagoge aan de Prinsestraat. Kun je door het met monumenten gevulde Volkspark. En is er ook bijzondere nieuwbouw projecten te zien in de door de vuurwerkramp getroffen woonwijk Roombeek. Dagje uit EnschedeWanneer je het centrum verlaat kom je langs verschillende panden die met de textielhistorie van de stad hebben te maken. Zo heb je het Janninkscomplex een voormalige spinnerij die tegenwoordig als appartementen complex dient of de Oude Hogere Textielschool De Maere die naar alle jaren nog steeds als school functioneert.

Maar naast al deze prachtige panden in Enschede is er ook genoeg fraaie natuur te zien. Zo is er het Hulsbeek of wat dacht je van Hof Espelo. Beide erg aantrekkelijke natuurgebieden die je ooit eens in je leven gezien moet hebben.

Wat bieden wij?

Voor de tocht heb je de keuze om 2-, 3- of 4- uur gebruik te maken van de scooters. Je zal de tocht beginnen op het station van Enschede. Hier is iemand van TwenteScooter voor de nodige instructies. Na de instructies zal je de route en een rugzak vol lekkers ontvangen en kun je beginnen met de tocht. Halverwege de tocht is er tijd voor een pauze, en kun je rustig met de groep gaan zitten en genieten van de inhoud van de rugzak die mee wordt geven. Hierna zal je de tocht verder maken en eindig je de tocht op het station van Enschede.

Boeken en meer informatie

Je kunt dit arrangement direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig