Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scootertocht door Emmen

Arrangement inclusief:
  • Bezorgen/ophalen in Emmen bij NS Station
  • Scootertocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
  • Route door en rondom Emmen
  • WA-verzekering
  • Travelbag voor onderweg
Vanaf € 43,00 per scooter

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit in Emmen? Wat dacht je van een scootertocht door het mooie Emmen? Wij van TwenteScooter bieden namelijk een compleet verzorgde tocht door deze prachtige stad aan. Het ideale dagje weg om samen te doen met je vrienden, familie of collega’s.

Wat is er allemaal te doen in Emmen?

De meeste mensen zullen bij Emmen gelijk aan Wildlands Adventure Zoo denken, maar deze stad heeft naast de dierentuin nog veel meer te bieden. Zo is er net buiten de stad het Veenpark, het grootste openluchtmuseum in Nederland. Of wat dacht je van de verschillende grote kunstwerken die je kunt vinden in Emmen. Dagje uit in EmmenZo is er de gevel van Hotel ten Cate, die door de beschildering het grootste schilderij van Nederland is. Of De Stip, een voormalig buffervat voor aardgas die is beschilderd door toyisten (=een internationale kunstbeweging). En zo is er ook nog het land art-project Broken Circle and Spiral Hill van de Amerikaanse kunstenaar Robert Smithson.

Maar naast al deze prachtige kunstwerken is er ook veel natuur midden in de stad te vinden. Dit komt doordat de vroegere nieuwbouwwijken op grote afstanden van elkaar werden gebouwd. Zo probeerde Emmen de landschappelijke waardevolle gebieden te behouden. Niks voor niks dat de stad ook wel de ‘open, groene stad’ wordt genoemd.

Hoe verloopt de tocht?

Dagje uit scooterDe tocht zal beginnen bij het station van Emmen. Je krijgt hier van ons de nodige uitleg over de scooters zodat je veilig op stap kan. Tevens ontvang je een route en een travelbag gevuld met worst, kaas en een blikje drinken. Aansluitend kan de tocht beginnen! Kies bij het reserveren zelf hoe lang jullie willen rijden: 2-, 3-, of 4- uur. In de route is rekening gehouden met een pauze onderweg zodat jij samen met je groep kan genieten van de inhoud van de gekregen tas. Stoppen jullie liever bij een van de horeca gelegenheden onderweg, dat kan natuurlijk ook! Aan het einde van de route kom je weer aan op het station van Emmen. We hopen dat jullie hebben genoten!

Boeken en meer informatie

Je kunt dit arrangement direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig