Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scootertocht door Zwolle

Arrangement inclusief:
  • Bezorgen/ophalen in Zwolle bij NS Station
  • Scootertocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
  • Route door en rondom Zwolle
  • WA-verzekering
  • Travelbag voor onderweg
Vanaf € 42,50 per scooter

Niks is mooier dan op de scooter Zwolle te ontdekken! Daarom verzorgen wij van TwenteScooter compleet verzorgde tochten aan door deze prachtige stad. Het is het ideale dagje uit om samen te doen met je vrienden, familie of collega’s. Dus boek nu!

Wat kun je allemaal doen in Zwolle?

Dagje uit Zwolle

Zwolle heeft genoeg prachtige plekken die je gezien moet hebben! Zo heb je de Sassenpoort, een poort die eind veertiende eeuw werd gebruikt voor het verdedigen van de stad en nu nog als trouwlocatie functioneert. Of wat dacht je van De Peperbus, ook wel de Onze Lieve Vrouwetoren genoemd, dit is een toren van zo’n 75 meter hoog. Wanneer je deze wil beklimmen moet je wel een beetje sportief zijn want hij heeft wel 236 treden totdat je het prachtige uitzicht over Zwolle kunt bewonderen. Daarnaast is er ook nog de Grote- of Sint Michaëlskerk, deze heeft de grote vierklavies Schnitger-orgel, een orgel die je gewoon echt eens heb moeten zien.

Maar voor de natuurliefhebbers zijn er ook nog genoeg prachtige plaatsen. Zo is er de Potgietersingel, een stadspark, in de binnenstad van Zwolle. Of het Engelse werk, een groot park dicht bij de IJssel. Kortom er is dus genoeg te beleven in Zwolle!

Hoe zal de tocht verlopen?

Dagje weg scooterJe zult de tocht beginnen op het NS station van Zwolle. Je krijgt hier uitleg over de scooters door iemand van ons zodat je veilig op stap kan. Na deze uitleg zul je de route en een travelbag ontvangen en kun je op stap. De route zal je langs alle mooie plekken brengen die Zwolle te bieden heeft. Halverwege de route zal er tijd zijn voor een pauze en kun je genieten van de inhoud van de gekregen travelbag. Maar als je gebruik wil maken van de lokale horecagelegenheden kan dat natuurlijk ook! Na de pauze zul je de tocht verder doorzetten en zul je uiteindelijk weer eindigen op het NS station van Zwolle.

Boeken en meer informatie

Je kunt dit arrangement direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig