Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scootertocht door Twente met gids

Arrangement inclusief:
  • Koffie/thee met appelgebak
  • Scootertocht
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Ervaren gids
  • Borrels & Ballen

Een scootertocht maken door de mooie natuur van Twente en daarbij ook nog eens op een leuke manier wat kennis opsteken? Dat kan met een Scootertocht door Twente mét begeleiding van een ervaren gids. Leer meer over de historie, de levende tradities en bezoek de mooiste plekjes van Twente. Er valt meer te ontdekken in en over Twente dan jij denkt!

Ontvangst

Na het ontvangst met koffie/thee en appelgebak gaan jullie op pad! Rijdend op je scooter brengt de gids je langs de mooiste karakteristieke en kenmerkende plekken van Twente, waarbij de meest bijzondere plekjes ook nog eens worden toegelicht met een uitleg of een mooie anekdote.

Scootertocht door Twente mét gids

Scootertocht door TwenteHet landschap van Twente is uniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de oude molens zoals de molen van het Singraven. Of door het kenmerkende coulissen-landschap met de bijzondere glooiingen, houtwallen en bossen. De gids neemt jullie met dit arrangement mee langs de prachtigste plekjes van Twente. Van het prachtige Springendal, de waterloop van de rivier de Dinkel tot het Almelo-Nordhornkanaal, de ervaren gids kan en gaat je er alles over vertellen. En een bijkomend voordeel: jullie hoeven zelf geen route te volgen, maar kunnen volop genieten van het toeren en al het moois wat je onderweg tegenkomt!

Naborrelen

Na afloop kun je nagenieten op ons, goed verstopte maar oh zo gezellige, zonneterras. In het arrangement zijn 2 consumpties en bitterganituur (oftewel Borrels met Ballen) inbegrepen. Maar langer blijven kan natuurlijk ook. Wij bieden de mogelijkheid om na afloop een lunch/high tea/barbecue te gebruiken. Wil je hier gebruik van maken, laat ons dit vooraf dan even weten. Bij mooi weer kan dit op het zonneterras en bij minder zonnige dagen op onze veranda of in onze vernieuwde ontvangstruimte binnen. De picknicktafels, hangmat en schommelstoel staan voor jullie klaar!

Martin ten Bloemendal uit Twello

Met een groep van negen mannen op Zondag een scooter tour gemaakt met begeleiding van een uitermate gezellige gids. Schitterende omgeving, veel mooie paden bereden door mooie natuur, onderweg een leuke stop met een drankje op het terras. Kortom echt een aanrader, wij hebben aansluitend een verrassend mooie rondleiding gehad door Huize Singraven met een gids die ons heel veel wist te vertellen over alle kunst voorwerpen die de laatste eigenaar in zijn leven verzameld heeft. Twente Scooter, bedankt voor de perfecte dag ! Martin
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).