Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scootertocht door Rijssen

Arrangement inclusief:
  • Bezorgen/ophalen in Rijssen bij NS Station
  • Scootertocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
  • Route door en rondom Rijssen
  • WA-verzekering
  • Travelbag voor onderweg
Vanaf € 41,00 per scooter

Wil je een leuke dagje weg in Rijssen? Boek dan nu een scootertocht van TwenteScooter door deze prachtige stad! De tocht zal je langs alle mooie plekken van Rijssen brengen. Het ideale dagje uit met je vrienden, familie of Collega’s!

Wat kun je allemaal doen in Rijssen?

Dagje uit Rijssen

In Rijssen zijn er vele prachtige plekken te zien! Zo is er langs de rivier de Regge de pelmolen Ter Horst. Dit is een mooie gerestaureerde molen die wordt gebruikt om olie op te slaan uit oliehoudende zaden en gerst wordt gepeld tot gort. Daarnaast heb je ook nog het Leemspoor, hier werd een eeuw geleden nog de grondstoffen over vervoerd naar de steenfabrieken in Rijssen.  Of je zou ook een bezoekje kunnen wagen aan het internationaal Brandweermuseum.

Je zou ook in buurtdorp Holten langs kunnen gaan en een bezoek brengen aan de Canadese Begraafplaats. Hier rusten slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en achter elk van de 1394 graven schuilt een indrukwekkend verhaal. Of wat dacht je van de Holterberg, de bekendste berg van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. En als je dan toch in het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug bent kun je genieten van het grootste heidegebied van Europa.

Hoe zal de tocht verlopen?

Je zult de tocht beginnen op het NS station van Rijssen. Hier zal iemand van TwenteScooter aanwezig zijn die je de nodige uitleg zal geven over de scooters, zodat jij veilig op stap kan. Na de uitleg zul je de route en travelbag ontvangen en kun je onderweg. De route zal je langs alle mooie plekken in Rijssen brengen. Halverwege de tocht is er tijd voor een pauze en kun je heerlijk genieten van de inhoud van de gekregen travelbag. Na de pauze zul je de tocht voortzetten en zul je de tocht weer eindigen op het NS station.

Boeken en meer informatie

Je kunt dit arrangement direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig