Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scootertocht door Kampen

Arrangement inclusief:
  • Bezorgen/Ophalen in Kampen
  • Scootertocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
  • Route door en rondom Kampen
  • WA-verzekering
  • Travelbag voor onderweg
vanaf € 45,00 per scooter

Wil je graag een gezellig dagje uit in Kampen, maar je weet nog niet wat je moet doen? Wat dacht je van een scootertocht! Wij van TwenteScooter bieden nu geheel verzorgde scootertochten aan door deze prachtige Hazenstad . Zo kun je heerlijk genieten van de stad met de wind in je haren. Het ideale dagje weg om samen te doen met je vrienden, familie of collega’s!

Wat kun je allemaal beleven in Kampen?

Dagje uit Kampen

In Kampen zijn er veel bijzondere gebouwen te vinden. Zo zijn er nog drie prachtige stadspoorten te vinden, de Cellebroederspoort, de Broederpoort en de Koornmarktspoort. Deze zijn allemaal in de veertiende eeuw gebouwd en zullen je het gevoel geven dat je weer in het middeleeuwse Kampen bent. Ook is de , ook wel de St. Nicolaaskerk, één van de bijzondere gebouwen van Kampen die je moet hebben gezien. De kerk stamt namelijk al uit de veertiende eeuw.

Naast deze prachtige bouwwerken is er ook genoeg groen te vinden. Zo is er het prachtige stadspark. En wanneer je iets buiten de stad gaat heb je nog drie prachtige natuurgebieden zoals, Ijsseldelta, Ketelmeer en Roggebotzand en Reve-Abbert. Prachtige gebieden om doorheen te rijden op je scooter.

Hoe zal de tocht verlopen?

Dagje uit scooter

Je zal de tocht beginnen op het station van Kampen. Hier zal iemand van TwenteScooters aanwezig zijn om je te voorzien van de nodige uitleg over de scooters. Na deze uitleg zal je de travelbag (gevuld met lekkers) en route overhandigt krijgen en kun je op stap. De route, die 2-, 3- of zelfs 4- uur kan duren, en zal je langs alle mooie plekken van Kampen brengen. Tijdens de route is er rekeningen gehouden voor een pauze. Dit zal een prachtige plek zijn in Kampen, waar je kan genieten van de gekregen travelbag. Na de pauze zal je de tocht verder vervolgen en zal je weer eindigen op het station van Kampen.

 

Boeken en meer informatie

Je kunt dit arrangement direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig