Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scootertocht door Giethoorn

Arrangement inclusief:
  • Bezorgen/ophalen in Giethoorn bij NS Station
  • Scootertocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
  • Route door en rondom Giethoorn
  • WA-verzekering
  • Travelbag voor onderweg
Vanaf € 45,50 per scooter

Wil je graag een leuk dagje uit naar Giethoorn? Dat kan! Wij van TwenteScooter bieden nu geheel verzorgde scootertochten aan door deze prachtige stad. Zo kun je samen met je familie, vrienden of collega’s genieten van al het moois dat deze stad te bieden heeft.

Wat kun je allemaal doen/zien in Giethoorn?

Dagje uit GiethoornDe stad Giethoorn staat ook wel bekend als ‘Hollands Venetië’. Dit komt namelijk door alle prachtige bruggetjes, kanalen en punters (verzamelnaam van kleine open platbodem boot). Hierdoor is er in de stad erg veel te zien. Zo kun je langs bij één van de twee nog bestaande punterwerven en je ogen goed te kost geven aan alle zelf gemaakte boten. Of hou je meer van edelstenen en fossielen, dan is museum De Oude Aarde wat voor jou.

En voor natuurliefhebbers is er ook genoeg te doen. Zo kun je genieten van het Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste laagveenmoerasgebied van Noordwest Europa, en hier allerlei soorten planten en dieren bekijken. Of wat dacht je van het Waterloopbos, een openluchtlaboratorium, waar honderden onderzoeken uitgevoerd zijn naar het gedrag van water. Kortom er is genoeg te doen in Giethoorn.

Hoe zal de tocht verlopen?

Dagje uit Scooter

Je zult de tocht beginnen op het busstation van Giethoorn. Hier zal een medewerker van TwenteScooter aanwezig zijn die je uitleg zal geven over de scooters. Zo kun je veilig op stap. Na deze uitleg zul je de route en een travelbag vol lekkers ontvangen. Hoelang deze tocht zal duren moet je vooraf beslissen bij het reserveren, wij bieden namelijk tochten aan van 2-, 3- of zelfs 4- uur. Tijdens de route is er rekening gehouden met een pauze, zodat je kunt genieten van de inhoud van de tas. Of wil je liever gebruik maken van de lokale horecagelegenheden in Giethoorn? Dan zorgen wij voor een leuk adres voor jou. Na deze pauze zul je verder gaan en is het einde van de tocht weer op het busstation van Giethoorn.

Boeken en meer informatie

Je kunt dit arrangement direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig