Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scootertocht door Apeldoorn

Arrangement inclusief:
  • Bezorgen/ophalen in Apeldoorn bij NS Station
  • Scootertocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
  • Route door en rondom Apeldoorn
  • WA-verzekering
  • Travelbag voor onderweg
Vanaf € 41,00 per scooter

Lijkt het jou leuk om op de scooter een beetje rond te toeren en een stad te ontdekken? Dan hebben wij van TwenteScooter een ideale aanbieding voor jou! Een compleet verzorgde scootertocht door Apeldoorn. Het is het ideale dagje uit om samen te doen met je vrienden, familie of collega’s. Dus boek nu!

Wat kun je allemaal doen in Apeldoorn?

Dagje uit ApeldoornDe meeste mensen zullen bij Apeldoorn denken aan de Apenheul, maar deze prachtige stad heeft nog zoveel andere mooie plekken die je kunt ontdekken. Zo is er het Paleis het Loo, een voormalig koninklijk paleis en tevens een nationaal museum. Het paleis wordt omringt door het paleispark en voor het prachtige paleis is ook het monument De Naald te vinden. Dit monument is geschonken door de inwoners van Apeldoorn voor het huwelijk van bruidspaard Koningin Wilhelmina en prins Hendrik.

Maar daarnaast zijn er ook nog andere mooie plekken! Zo is er het natuurpark Berg en Bos, een prachtig natuurgebied van 250 hectare groot. En is er nog de Grote Kerk, ook wel de Koninginnenkerk, waar je 2 prachtige ramen kan vinden die geschonken zijn aan Koningin Wilhelmina en Koningin Beatrix voor het vieren van hun 40e en 25e regeringsjubileum.

Hoe zal de tocht verlopen?

Dagje uitVoorafgaand van de tocht bepaal je hoelang je op stap wil, wij bieden namelijk tochten van 2-, 3- of zelfs 4-uur aan! Op de dag van de tocht zul je beginnen op het NS station van Apeldoorn. Hier is een medewerker van TwenteScooter aanwezig om je uitleg te geven over de scooters, zodat jij veilig op stap kan. Na de uitleg ontvang je de route en een travelbag gevuld met lekkers en kun je op stap. Tijdens de tocht mag je zelf een plekje zoeken voor een stop zodat je kun genieten van de inhoud van je travelbag. Na deze pauze toer je nog even lekker verder en eindig je uiteindelijk weer op het NS station van Apeldoorn.

Boeken en meer informatie

Je kunt dit arrangement direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig