Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scootertocht door Almelo

Arrangement inclusief:
  • Bezorgen/ophalen in Almelo bij NS Station
  • Scootertocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
  • Route door en rondom Almelo
  • WA-verzekering
  • Travelbag voor onderweg
Vanaf € 40,00 per scooter

Vind je niks mooier dan op de scooter een beetje rondtoeren en een stad ontdekken?  Dan hebben wij van TwenteScooter een ideale aanbieding voor jou! Een compleet verzorgde scootertocht door Almelo. Het is het ideale dagje uit om samen te doen met je vrienden, familie of collega’s. Dus boek nu!

Wat kun je allemaal doen in Almelo?

Dagje uit AlmeloAlmelo is de waterstad van Twente! Zo loopt het water dwars door de binnenstad en is er zelf een jachthaven, waar je heerlijk zou kunnen genieten van je lunch.  Maar er zijn ook genoeg prachtige gebouwen te vinden in deze stad. Zo is er de waag, aan het waagplein, een gebouw dat gebouwd is in 1914. Of wat dacht je van het wevershuisje, een klein museum dat de geschiedenis van textielbewerking laat zien. En zo zijn er nog 74 andere rijksmonumenten te vinden in Almelo.

Voor de natuurliefhebber is er ook genoeg te doen in Almelo. Zo is er het Wierdense Veld een natuurgebied van wel 420 hectare groot. En zo heb je ook buitenplaats Twickel, een prachtige plaats gevuld met prachtige gebouwen en tuinen. En als middelpunt het spectaculaire omgrachte kasteel.

Hoe zal de tocht verlopen?

Dagje uit ScooterDe tocht zul je beginnen op het station van Almelo. Hier is iemand aanwezig van TwenteScooter die je uitleg zal geven over de scooters. Hierna zal je de travelbag en route ontvangen en kun je beginnen met de tocht. Hoelang de tocht zal duren ligt aan jou, wij bieden namelijk tochten aan van 2-, 3-, of zelfs 4- uur aan!  De route zal je langs alle mooie locaties van Almelo brengen. Tijdens de tocht is er ook rekening gehouden met een pauze zodat je op een prachtige plek kan genieten van de travelbag gevuld met lekkers. Na deze pauze zul je verder gaan en eindig je uiteindelijk weer op het station van Almelo.

VV Den Ham uit Den Ham

Met een groep van 20 personen een uitje gepland in Almelo. Dit om de stand eens van een andere kant te bekijken. ’s morgens stond een scooterrit op het programma. Toen we aankwamen stonden de scooters op locatie al voor ons klaar. Twente Scooter had een prachtige route uitgezet voor ons. De rand van Almelo, Zenderen en oa Hertme werden aangedaan. De algemene reactie was ‘We wisten niet dat het hier zo mooi was’. De middag hebben we zelf vervolgd met aan stadswandeling. Al met al, mede dankzij Twente Scooter, een prachtige dag gehad.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt dit arrangement direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig