Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scootertocht door Deventer

Arrangement inclusief:
  • Bezorgen/ophalen in Deventer bij NS Station
  • Scootertocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
  • Route door en rondom Deventer
  • WA-verzekering
  • Travelbag voor onderweg
Vanaf € 42,00 per scooter

Niks is mooier dat met je beste vrienden of leukste collega’s een dagje rond te rijden op een scooter. En nu kan het in één van de oudste en mooiste steden van Nederland. Want wij van TwenteScooter organiseren compleet verzorgde scootertochten door deze fantastische stad aan de Ijsel. Zodat jij je nergens over hoeft zorgen te maken en kan genieten van je dagje uit!

Wat kun je allemaal zien en beleven in Deventer?

Deventer of zoals de lokale mensen zeggen ‘Dèmpter’ is een stad die een grote historie heeft, maar dat kan ook niet anders als je één van Nederlands oudste steden bent. Dagje uit DeventerEn doordat de stad zo oud is, heeft Deventer ook het oudste huis, het oudste wandelpark en met de Athenaeumbibliotheek ook de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland.

Naast deze 3 fraaie locaties zijn er nog genoeg andere plekken die je moet zien! Zo is er ook nog de toren Grote of Lebuïnuskerk van wel ruim 62 meter hoog. Of wat dacht je van de Bergkerk, het Wilhelminafontein en op de brink Het Penninckshuis en museum de Waag. En alsof al deze plekken nog niet genoeg zijn, is er door de gehele gemeente Deventer nog ruim 500 rijksmonumenten en vele prachtige natuurgebieden te vinden!  En deze zijn stuk voor stuk uitstekend te ontdekken op één van onze scooters.

Hoe verloopt de tocht?

Voor de tocht kun je kiezen uit verschillende tijden, zo bieden wij van TwenteScooter tochten aan van 2-, 3-, of zelfs 4- uur aan voor groepen vanaf 10 personen. De tocht zal starten nadat je uitleg hebt gekregen over de scooters op het station van Deventer. Halverwege de tocht zal er tijd zijn voor een korte pauze. Tijdens deze pauze kun je met de groep rustig gaan zitten en genieten van de ontvangen rugtas met lekkers. Na deze pauze zal je de tocht voortzetten en eindig je weer op het station in Deventer.

Boeken en meer informatie

Je kunt dit arrangement direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig