Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scootertocht door Arnhem

Arrangement inclusief:
  • Bezorgen/ophalen in Arnhem bij NS Station
  • Scootertocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
  • Route door en rondom Arnhem
  • WA-verzekering
  • Travelbag voor onderweg
Vanaf € 44,00 per scooter

Ben je opzoek naar een leuk dagje uit met je vrienden of familie, of wil je gezellig met je collega’s op stap? Zoek dan niet verder, wij van TwenteScooter hebben namelijk een fantastisch aanbod voor jou! Namelijk een scootertocht door het prachtige Arnhem.

Wat kun je allemaal doen in Arnhem?

Dagje uit Arnhem

Arnhem is een stad waar veel te beleven valt. Zo wordt de stad doorkruist door de Rijn en heeft het vele prachtige plekken die je moet ontdekken! Zo is er het park Zypendaal met verschillende mooie gebouwen zoals; Huis Zypendaal, het Koetshuis en Casa Bianca. Naast dit schitterend park is er ook park Angerenstein, park Sonsbeek of wat dacht je van Park Presikhaaf.  En alsof het niet genoeg is zijn er naast deze fraaie parken nog genoeg andere plaatsen die je moet zien. Een van die plekken is de Sint-Eusebiuskerk, een kerk met een toren van wel 93 meter hoog. Of het duivelshuis, dat ook wel het Maarten van Rossumhuis wordt genoemd.

Ook heeft de stad in 1944 een belangrijke rol gespeeld in de bevrijding van Europa, en daar kan je nog genoeg van zien. Zo is er namelijk de Liberation Route, een route die de geallieerden volgden tijdens het bevrijden van Europa. Deze loopt helemaal van Normandië tot Berlijn en heeft verschillende luisterpunten in Arnhem, waar je kan luisteren naar het verhaal wat hier jaren geleden heeft afgespeeld. Kortom er is genoeg te doen in Arnhem!

Hoe verloopt de tocht?

Je zal de tocht beginnen op het station van Arnhem. Hier is iemand van TwenteScooter aanwezig die je uitleg zal geven over de scooters. Na de uitleg zal je de route en een travelbag ontvangen en kun je op stap. De route zal je langs de mooiste plekjes van Arnhem brengen. Halverwege de tocht is er tijd om te genieten van de inhoud van je verkregen rugzak. Hierna zal je de tocht vervolgen en uiteindelijk eindig je weer op het station van Arnhem.

Boeken en meer informatie

Je kunt dit arrangement direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig