Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scooter rijden

Arrangement inclusief:
  • Scooter (25 km/h)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof (bij huur t/m 5 uur)
Vanaf € 25,- per scooter

Kom scooter rijden bij Twentescooter! We hebben ruim 80 scooters op stal staan, die staan te trappelen om jullie de mooiste paden van Twente te laten zien. Met een ‘snelheid’ van 25 km per uur rij je lekker door het Twentse landschap. Bijkomend voordeel: je hoeft geen helm op en er is voldoende tijd om te genieten van de omgeving.

Scooter rijden – locatie Actief Twente

Scooter rijden

Actief Twente is de startlocatie van het scooter rijden, hier is er de mogelijkheid om vooraf te starten met een lekker kopje koffie/cappuccino/thee in de ontvangstruimte ‘Bar Actief’. Neem na afloop van het scooter rijden plaats op ons, goed verstopte maar oh zo gezellige, zonneterras. Voor de kids hebben we kleurplaten, speelgoed en een pingpong tafel. Aan de liefhebbers vertellen we met gepaste trots over ons uitgebreide aanbod speciaal bieren en pils. Ook is er de mogelijkheid om na afloop een lunch/high tea/barbecue te gebruiken, laat ons dit vooraf dan even weten. Bij mooi weer kan dit op het zonneterras. Bij minder zonnige dagen op onze veranda of in onze vernieuwde ontvangstruimte binnen genaamd ‘Bar Actief’. De picknicktafels, hangmat en schommelstoel staan voor jullie klaar!

Scooter rijden – Routes

veranda

Wij hebben voor jullie de leukste scooter routes uit gezet zodat je de mooiste plekjes en paden van Twente ontdekt en altijd kom je langs gezellige terrasjes. Doordat we ons al ruim 10 jaar bezighouden met het organiseren van scooter uitjes kennen we de omgeving op ons duimpje. Hierdoor ben jij verzekerd van een goed georganiseerde tocht! Maar zelfs na 10 jaar ontdekken wij nog met regelmaat paden waardoor ons enthousiasme voor Twente alleen maar groeit.

 

Anke uit Delden

Wij zijn afgelopen zaterdag met de buurvrouwen wezen scooter rijden. We hadden geluk met het weer want het was prachtig! Wij hebben daar heerlijk buiten gezeten voor eerst een kop koffie/thee met appelgebak. Beetje jammer was dat ze vergeten waren dat we 2x koffie/thee kregen en ze ons al vroegen of we klaar wouden gaan staan. Oeps! Maar dat dat we dat even gezegd hadden kregen we alle tijd voor een tweede kopje. Na een uitleg over hoe de scooters werkte werden we vrij gelaten om te gaan. We konden een route mee krijgen van daar maar we kennen zelf de mooie plekjes hier in de buurt dus dat hadden we niet nodig 😉 we hadden 2 uur voor de scooters, die tijd is zo om! Tip! Wil je lekker rijden en ook nog even zitten ergens is 3 uur een betere optie! Wij hebben een mooie route buitenaf door de lutte gedaan en hebben even gezeten bij het Paviljoen. Daar hadden we tijd om 1 te drinken en moesten toen alweer terug, een uurtje erbij om te kunnen rijden met dat weer was ook prima geweest! Toen we terug kwamen kwam net ons stampot buffet van de Zoeke er aan, die was heerlijk en genoeg! Daarna konden we nog lekker naborrelen. Wij hebben een hele leuke middag/avond Gehad.
+ Lees meer

Mariola Dieperink uit Losser

Super dagje gehad, met de scooter het buitengebied van de gemeente Losser verkennen. Top geregeld en leuke locaties onderweg voor een hapje en drankje 😉
+ Lees meer

Mirjam uit Oldenzaal

Heerlijk dagje uit met de kinderen. Scooters zijn makkelijk te bedienen en goede uitleg voor vertrek. De omgeving bied voldoende leuke routes voor lange of korte tochten. Ook bij pech onder weg snelle en goede service. Kortom, wij gaan zeker nog een keer.
+ Lees meer

Esther uit Ootmarsum

Het mailcontact voorafgaand aan de scootertocht was prettig. Er werd meegedacht en er werd vooraf melding gemaakt van het uitvallen van een van de Vespa’s. De ontvangst was hartelijk en de instructie van de gps en hoe je de scooters moet besturen duidelijk. De gehuurde scooters waren van prima kwaliteit en we hebben genoten van het schitterende landschap . Mazzel dat de zon zo enthousiast scheen. Drankjes en bitterballen na afloop waren smakelijk….
+ Lees meer

Y.Bax uit Almelo

Wij hebben alle vier enorm genoten, en zeker voor herhaling vatbaar!
+ Lees meer

M. Both uit Dedemsvaart

We hadden een arrangement voor vier personen waarvan twee totaal onbekend met scooters. Het was gewoon weer geweldig super weer mooie route lekker kopje koffie vooraf. Na de 2 uur durende route gereden te hebben lekker twee boterhammen met kroketten een drankje en nog een koffie ter afsluiting. Goede gastvrijheid en vriendelijke gasten lekker ongedwongen de twee onervaren personen waren super enthousiast en vonden het zeker voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

Lisanne uit Almelo

Het was de eerste keer op een scooter rijden voor mij , maar zeker niet de laatste. Het was echt heeel leuk en een hele mooie route !
+ Lees meer

Sabine Breuker uit Enschede

Wij hebben een super leuke middag gejad met een mooie route
+ Lees meer

Marjo Koldewee uit Schalkhaar

We hadden een tocht van twee uur. Ze dachten mee over welke tocht goed bij ons zou passen en dat was heel prettig 🙂 Het waren twee heerlijke uurtjes op de scooters, door werkelijk een prachtig stukje Twente!
+ Lees meer

Henk heutink uit IJhorst

Goede service, duidelijk en geen moeilijke huurvoorwaardes. Voor herhaling vatbaar en dan eventueel in een groter groepsverband. Waren nu met 2 personen. Twente blijft mooi.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek de scooters binnen 2 minuten online (in 4 stappen).