Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scooter rijden & Watermolen Singraven

Arrangement inclusief:
  • Koffie/thee met krentenwegge
  • Scootertocht (3 uur)
  • Rondleiding Watermolen Singraven
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Route
  • 1 consumptie p.p. met kaas/worst plankje

Er zijn drie belangrijk ingrediënten voor het Scooter rijden & Watermolen Singraven arrangement. Ten eerste is dat natuurlijk de scootertocht (logisch!). Ten tweede het bezoek aan Watermolen Singraven met rondleiding van de nuchtere Twentse molenaar. Het derde ingrediënt ontdek je aan het eind… het naborrelen op onze gezellige veranda!

Het eerste ingrediënt – Scooter rijden in Twente

Scootertocht enschede

Op onze locatie Actief Twente word je ontvangen met echte Twentse krentenwegge, hierbij mag een kop koffie of thee natuurlijk niet ontbreken. Een ontspannen begin van de dag. Na de koffie krijgen jullie een korte uitleg over het scooter rijden en vervolgens zijn jullie klaar om op pad te gaan! Een route krijgen jullie natuurlijk van ons mee, kies zelf route welke het beste bij jullie past. Verken de mooie omgeving van Denekamp, Beuningen, Tilligte en meer. Of kies je eigen route, dat mag natuurlijk ook!

Het tweede ingrediënt – Watermolen Singraven 

watermolen singraven

De Watermolen Singraven ligt op de route, hier worden jullie verwacht door de molenaar voor een korte rondleiding. Hoor het koren kraken tussen de molenstenen en ruik de geur van het vers gezaagde hout. De watermolen van Singraven is een uniek gebouw en een van de laatst overgebleven watermolens in Nederland. Van oudsher werd hier koren gemaald, hout gezaagd en olie geperst. In 45 minuten krijg je alle historische informatie over de watermolen te weten en zie je alles wat je gezien moet hebben.

Het derde ingrediënt – de naborrel!

scooter rijden

Het wordt tijd om de molenaar dag te zeggen en de scooter weer te starten. Nog even toeren door het prachtige gebied rondom het Singraven en dan weer terug naar Actief Twente. Zoek een plekje op onze veranda of op het terras en geniet nog even na. Wij verzorgen een consumptie met een kaas/worst plankje. Zo kunnen jullie de ervaringen van de dag nog eens de revue laten passeren. Dit is inclusief het arrangement. Heb je daar nog niet genoeg aan? Boek dan onze barbecue als afsluiting en maak de dag compleet!

K. Homan uit -

Maandag 6 juli 2015 gezellig met mijn zoon een scootertocht gedaan. Fijne scooters, leuke route via Singraven. Topmiddag!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).