Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scooter rijden in Overijssel en Workshop schilderen

Arrangement inclusief:
  • Koffie/Thee met appelgebak
  • Scootertocht (2 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Schilderworkshop (2 uur)

Dit unieke arrangement heeft alle ingrediënten voor een geweldige dag. Met een zonnetje en een klein briesje op de Italiaanse scooter door het Twentse land. Na de scootertocht alle indrukken op papier zetten of gewoon de creativiteit de vrije loop laten bij de workshop schilderen. De workshop schilderen gecombineerd met scooter rijden is een actief en gezellig programma als je je collega’s en/of vrienden beter wilt leren kennen. Scooter rijden in Overijssel en daarna een workshop schilderen.

Scooter rijden in Overijssel

Je begint bij onze locatie Actief Twente met de uitleg over het gebruik van de Italiaanse scooter. Met de route aan het stuur rijd je over de landelijke weggetjes door Twente. Onderweg zul je schitterende boerderijen en prachtige vergezichten tegenkomen. Uiteraard is er onderweg ook nog tijd om op een gezellig terras bij te kletsen, natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Scootertour Overijssel

Workshop schilderen

Na de scootertocht is het tijd om de creativiteit de vrije loop te laten. Je volgt een workshop schilderen waar je wegwijs wordt gemaakt in de schilderkunst, schildertechnieken, compositiestelling en kleurtechnieken. De begeleiding bij de workshop zal er voor zorgen dat iedereen, creatief of niet-creatief, met een prachtig schilderij naar huis gaat. De workshop zorgt voor een ontspannen sfeer waarin je je collega’s of vrienden beter, en creatiever, leert kennen.

Het arrangement scooter rijden & workshop schilderen zorgt voor een onvergetelijk dag met collega’s of vrienden. Aan het einde van de dag krijg je je eigen schilderij mee naar huis zodat je een blijvende herinnering overhoudt aan deze dag.

Scooter rijden in Overijssel

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.