Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Proeverij Twente

Arrangement inclusief:
  • Koffie/thee met appelgebak
  • Scootertocht (4 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Proeverij op 3 locaties

Proeverij Twente is een arrangement waarbij je tijdens de scootertocht bij 3 locaties een tussenstop hebt met een proeverij van kleine hapjes! Op een stijlvolle Italiaanse scooter toer je van proeverij naar proeverij, waarbij elke tussenstop locatie garant staat voor een kleine culinaire verrassing. De combinatie van een scooter huren en de proeverij geeft je een gezellige middag waarbij alle zintuigen worden geprikkeld!

Proeverij Twente

Om het echte Twente te proeven stap je – na een ontvangst met koffie/thee en appelgebak – op de retro scooter en ga je op pad. Geniet onderweg van de prachtige natuur terwijl je navigeert naar de proeverij locaties. Rij dwars door Landgoed Singraven, waar de eerste proeverij bij de Watermolen van Singraven plaats vindt. Aansluitend toer je door naar het pittoreske Ootmarsum. In het historische centrum van dit kunststadje vind je de tweede proeverij locatie, namelijk restaurant ’t Pläske. De derde en tevens laatste proeverij locatie is Bistro Restaurant De Zoeke. Deze locatie ligt aan de rand van Denekamp en beschikt over een prachtig landelijk gelegen terras.

De scooters zijn voor 4 uur gereserveerd voor jullie, maar het kan zo maar eens voor komen dat het zo leuk en lekker is bij de proeflokalen dat je er wat langer over doet. Daar doen wij niet moeilijk over, zolang je maar geniet van de proeverij Twente.

Lokatie 1: Watermolen van Singraven

De Watermolen van Singraven heeft een van de mooiste locaties van Nederland. Op het voorterras zie je het prachtige Landhuis van Singraven. En op de achtergrond hoor je de raderen van de watermolen die aangestuwd worden door de Dinkel, een prachtig sierlijke rivier die dwars door Twente kronkelt. Het achterterras is een heerlijke rustige binnenplaats, vergezeld met het kalm stromende water van de Dinkel die net haar werk heeft gedaan op de molen. De Watermolen staat bekend om haar top locatie, goede bediening en haar zalige menu. Het menu van de Watermolen varieert van pannenkoeken tot een exclusief 8 gangen wild diner. Welk culinair meesterwerk daar op jou staat te wachten, daar kun je het beste zelf achter komen!

Proeverij Watermolen Singraven

Lokatie 2: Restaurant ’t Pläske

In het pittoreske stadje Ootmarsum vind je ’t Pläske, de locatie voor de 2e proeverij. ’t Pläske staat recht tegenover de grote zandstenen rooms katholieke kerk. Het terras staat knus op het pleintje en alle kanten op word ’t Pläske vergezeld met kunst galerieën in prachtige oude gebouwen. Dit stadje is een zaligheid om door heen te toeren met de scooter en te genieten van de kunst en cultuur waar Ootmarsum echt bekend om staat. Kom er achter hoe ’t Pläske jou de kunst van Ootmarsum laat proeven.

Proeverij Plaske

Lokatie 3: Bistro-Restaurant De Zoeke

Als laatste op het menu staat Bistro-Restaurant De Zoeke. Het wordt wel vaker gezegd; de laatste maar niet de minste, maar dat geldt deze keer dubbel. De Zoeke is dé plek waar lokalo’s regelmatig met plezier naar toe gaan voor hun exclusieve avond uit eten. De Zoeke blinkt uit in haar keuken én in haar bediening. Prachtig gelegen tussen het platteland en de bosrijke omgeving is dit dé perfecte afsluiter van de Twentse Proeverij.

Proeverij de ZoekeDit scooter arrangement is geschikt voor groepen vanaf 2 personen. Een bijzonder leuke manier om de omgeving te verkennen én een klein hapje te eten. Ook voor grotere groepen en bedrijfsuitjes is dit arrangement een leuke invulling van de dag.

Alternatief

In het Proeverij Twente arrangement is een proeverij van hapjes inbegrepen. Dit is geen volledige maaltijd. Wil je graag een scoootertocht in combinatie met een volledig 3-gangen diner? Boek dan ons Scooter & Diner “Proef en Smaak” of “Gastvrij Twente” arrangement.

Henri Lennips uit Hardenberg

Na een warm ontvangst met koffie met appelgebak, begon de tocht door het prachtige Twentse landschap. De culinaire uitstapjes bij ‘t Plaske, de Zoeke & de watermolen van Singraven waren van uitstekende kwaliteit. Mede door de GPS aanwijzingen op de scooter konden we onbezorgd genieten, zonder telkens naar de weg te hoeven zoeken. Een echte aanrader, super georganiseerd!
+ Lees meer

Pascalle Cosijnse uit De Lutte

Na het leuke ontvangst werd de route uitgelegd en het gebruik van de scooter. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het weer was top en de route was prima en gedetailleerd beschreven. Alle adresjes waar we gestopt zijn, waren ook helemaal prima. Wij komen zeker nog een keer!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).