Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scootertocht en Picknick – La vita é bella

Arrangement inclusief:
  • Koffie/thee met krentenwegge
  • Scootertocht
  • Route
  • WA-verzekering
  • Picknickmand

La vita é bella, oftewel, het leven is mooi! Ga heerlijk toeren op een Italiaanse scooter met achterop een picknickmand gevuld met Italiaanse lekkernijen. Heerlijk met de wind door de haren toeren over de glooiende heuvels van Twente.  Dat is waar het ‘Scootertocht en Picknick – La Vita é Bella’ arrangement uit bestaat: Puur genieten!

Ontvangst & Scootertocht

Scootertocht & PicknickVoordat je op pad gaat met de Italiaanse scooter, ontvangen we je eerst met koffie/thee en Twentse krentenwegge. Na de koffie en een korte uitleg is het zover en ga je op pad met een Italiaanse scooter. Een schitterende route laat jullie het mooie Twentse landschap zien. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor een tussenstop op bijvoorbeeld een van de vele terrassen. Maar om optimaal van het mooie Twente te genieten, gaan jullie picknicken op een van de mooie plekjes langs de route.

Picknick

Zoek een mooi plekje in het weiland of langs de waterkant en geniet van de heerlijke Italiaanse lekkernijen die in de luxe picknickmand achterop de scooter zitten. Beleef Twente op z’n Italiaans! Ontkurk de fles Italiaanse alcoholvrije prosecco (alcohol in combinatie met de scooter mag natuurlijk niet!) en geniet van de heerlijke belegde Italiaanse bol. Een perfect idee voor bijvoorbeeld een vrienden dag, vrijgezellenfeest of een leuk dagje met je partner. Heerlijk ontspannen en genieten van de mooie natuur en de lekkernijen uit de picknickmand…La Vita é Bella!

la vita e bella

Wanneer de picknick op is, wordt het tijd om de spullen weer in te pakken en de picknickmand weer achterop de scooter te zetten. Aansluitend ga je – met gevulde maag – weer op pad met de Italiaanse scooter. Lekker verder toeren om uiteindelijk weer te eindigen bij Actief Twente. Ben je dan nog niet klaar met genieten? Blijf dan vooral gezellig zitten borrelen op ons terras of de veranda.

oling uit Zuidhorn

We kregen weliswaar geen elektrische scooter mee, die waren er niet meer, maar met een motortje was het ook heel leuk. Allebei van de generatie Puch en Mobylette was het wel gaaf.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).