Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scooter & Diner “Proef en Smaak”

Arrangement inclusief:
  • Ontvangst met koffie/thee
  • Scootertocht (4 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • 3-gangen menu (incl. 2 consumpties)

Proef de sfeer van Twente met onze combinatie van Scooter en Diner in het heerlijke ‘Proef en Smaak’-arrangement! Ontdek al toerend op de Italiaanse scooter de mooiste plekjes van Twente. Onderweg schuif je bij drie verschillende restaurants aan voor in totaliteit een 3-gangen diner boordevol Twentse ingrediënten en gastvrijheid. Dit is Twente op haar best!

Ontvangst

We ontvangen je natuurlijk allereerst bij Actief Twente met koffie/thee. Daarna krijg je voor vertrek een korte uitleg over de scooter waarna je helemaal klaar bent om op pad te gaan. Heeft iemand in je gezelschap geen scooter- of autorijbewijs? Geen probleem want de scooters zijn geschikt voor 2 personen zodat iedereen kan genieten van dit arrangement!

Op pad

Scooter en diner proef en smaak

Met een Italiaanse scooter kom je op bijzondere plekjes. Je ontvangt van ons de route met de tijden waarop je verwacht wordt bij de 3 restaurants voor het diner. Tussen de gangen door stap je weer even op de scooter en rij je via een mooie route naar het volgende adres. Rij tijdens de tocht over de smalle klinkersstraatjes van Ootmarsum, door het prachtige buitengebied van Beuningen of waag je aan de ‘beklimming’ van de Paasberg en Hakenberg! Je ontdekt Twente vanuit een heel ander perspectief.

Diner

De geselecteerde restaurants die je bezoekt tijdens de dinertocht staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. De route laat je weten wanneer het tijd is om af te stappen. Parkeer je scooter en neem plaats in het restaurant of bij goed weer op het terras en laat je verwennen met een deel van het diner. Elke gang is een verrassing! Wij hebben er bewust voor gekozen om de inhoud van menugangen niet vooraf te bepalen. Dit omdat hiermee de vrijheid volledig over te laten aan de chef en het seizoen.

Op de route van Scooter en Dinertocht “Proef en Smaak” mag je gaan genieten bij de volgende restaurants:

  • Voorgerecht + consumptie: Restaurant ’t Pläske in Ootmarsum
  • Hoofdgerecht + consumptie:  Bistro-Restaurant De Zoeke
  • Nagerecht: Restaurant De Watermolen in Denekamp

Restaurant de Watermolen

Na afloop van de 3e gang stap je weer op de scooter voor het laatste kleine stukje terug richting Actief Twente. Bij ons kan er desgewenst nog een afzakkertje genomen worden op ons terras of de veranda. Nog even nagenieten van een heerlijke scooter en dinertocht!

Alternatief

Past de keuze van deze restaurants niet helemaal bij je en/of wil je liever een route richting Ootmarsum? Boek dan ons Scooter & Diner “Gastvrij Twente” arrangement.

Hiske Ouwerkerk uit Oldenzaal

Met een windje en 18 graden was het nog aardig fris op de scooters, zeker naar mate de avond vorderde. Maar dat kon de pret niet drukken! Wat een leuke dag hebben we gehad; mooie route en lekker eten!
+ Lees meer

Eshuis Personeelsdiensten uit Enschede

Maak gebruik van de verschillende terrasjes onderweg!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).