Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scooter & Diner “Gastvrij Twente”

Arrangement inclusief:
  • Ontvangst koffie/thee
  • Scootertocht (4 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • 3-gangen menu

Proef de sfeer van Twente met ons Scooter en Diner “Gastvrij Twente” arrangement! Op de Italiaanse scooter ontdek je de mooiste plekjes van Twente met een route die je langs De Lutte, Beuningen en Denekamp voert. Onderweg schuif je bij drie verschillende restaurants aan voor in totaliteit een 3-gangen diner boordevol Twentse ingrediënten en gastvrijheid. Kortom, dit is Twente op haar best!

Ontvangst

Scooter en diner gastvrij twente

Neem plaats op ons terras of de veranda en begin het arrangement goed met een vers gezet kopje koffie of thee. De route ligt dan al voor je klaar met hierop ook de tijden wanneer je verwacht wordt bij de 3 restaurants voor de 3 verschillende gangen van het diner. Na een korte uitleg kunnen jullie de Italiaanse scooters starten en gaan jullie op pad! Terwijl jullie toeren, kom je natuurlijk langs bijzondere plekjes; je toert bijvoorbeeld via het prachtige buitengebied van Beuningen naar De Lutte voor de eerste stop. Heeft iemand in je gezelschap geen scooter- of autorijbewijs? Dat is geen probleem want de scooters zijn ook geschikt voor 2 personen. Iedereen kan dus genieten van dit arrangement.

Scooter en Diner

In het “Gastvrij Twente” arrangement zijn stops bij de volgende locaties inbegrepen:

  • Voorgerecht: ‘t Ros van Twente
  • Hoofdgerecht: ‘t Sterrebos
  • Nagerecht: IJssalon La Bomba

De geselecteerde locaties tijdens het Gastvrij Twente arrangement staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid, waarbij elke gang een verrassing is! Want wij hebben gekozen om de menugangen niet vooraf te bepalen en dit volledig over te laten aan de invulling van de chef en het seizoen. Hierdoor komt de kwaliteit z’n beste tot uiting. Tussen de gangen door stap je weer op de scooter en rijd je via een mooie route naar het volgende adres.gastvrij twente dessert la bomba

Na afloop van de 3e gang is het nog een klein stukje terug richting Actief Twente. Bij ons kan er tot slot desgewenst nog een afzakkertje genomen worden op het terras of de veranda.

Alternatief

Past de keuze van deze restaurants niet helemaal bij je en/of wil je liever een route richting Ootmarsum? Boek dan ons Scooter & Diner “Proef en Smaak” arrangement.

Scherpenzeel, Robert-Jan van uit Enschede

Ondanks het weer een hele leuke dag gehad. Top!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.