Scooter & Diner “Gastvrij Twente”

Proef de sfeer van Twente met ons Gastvrij Twente arrangement! Op de Italiaanse scooter ontdek je de mooiste plekjes van Twente (De Lutte/Beuningen/Denekamp), onderweg schuif je bij drie verschillende restaurants aan voor in totaliteit een 3-gangen diner boordevol Twentse ingrediënten en gastvrijheid. Dit is Twente op haar best!

Scooter

Met een Italiaanse scooter kom je op bijzondere plekjes; de smalle klinkersstraatjes van Ootmarsum, het prachtige buitengebied van Beuningen of waag je je aan de Paas- en Hakenberg? Je ontvangt een route met de tijden waarop je verwacht wordt bij de 3 restaurants voor de 3 verschillende gangen van het diner. Tussen de gangen door stap je op de scooter en rijd je via een mooie route naar het volgende adres.

We ontvangen je natuurlijk allereerst bij Actief Twente met koffie/thee. Je krijgt voordat je vertrekt een korte uitleg over de scooter en daarna ben je klaar om op pad te gaan. Heeft iemand in je gezelschap geen scooter- of autorijbewijs? Geen probleem, de scooters zijn geschikt voor 2 personen. Iedereen kan genieten van dit arrangement.

Scooter en diner

Diner

De geselecteerde restaurants tijdens het Gastvrij Twente arrangement staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. Elke gang is een verrassing! Wij hebben gekozen om de menugangen niet vooraf te bepalen en dit volledig over te laten aan de invulling van de chef en het seizoen.

Na afloop van de 3e gang is het nog een klein stukje terug richting Actief Twente, waar er desgewenst nog een afzakkertje genomen kan worden op ons terras of de veranda.

gastvrij twente

Ervaringen van anderen

Andere deelnemers beoordeelden deze activiteit gemiddeld met een 8,0 (gebaseerd op 1 beoordeling). Hieronder lees je hun reacties:

Heel erg leuk!

Ondanks het weer een hele leuke dag gehad. Top!

Scherpenzeel, Robert-Jan van uit Enschede

Restaurants

Voorgerecht: ‘t Ros van Twente
Hoofdgerecht: ‘t Sterrebos
Nagerecht: IJssalon La Bomba

Wanneer je allergieën of dieetwensen hebt kun je deze bij de boeking kenbaar maken. Hier wordt dan rekening mee gehouden.

 • Prijzen

  1 persoon per scooter:      € 67,50  p.p.
  2 personen per scooter:    € 52,50 p.p.

  Arrangement informatie:
  – Duur arrangement: ca. 4,5  uur
  – Min. aantal deelnemers: 2 personen
  – Overige consumpties niet inbegrepen

  Niet vergeten:
  – Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs. Heb je dit niet? Geen probleem, want je kunt dan achterop de scooter!
  – Heb je specifieke (dieet)wensen of allergieën? Neem gerust contact met ons op.

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.