QR Scooter Rally Twente

Ga in teams op pad op echte Italiaanse scooters voor een scooteruitje in Twente en verdien de meeste punten. Ga samen met vrienden of collega’s op zoek naar aanwijzingen en vind de QR-codes. Heeft jouw team de meeste punten? Dan is jouw team de winnaar van deze spannende QR Scooter Rally Twente!

QR Scooter Rally Twente

Scooteruitje twenteTwentescooter heeft QR-codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt, in en rond oude gebouwen, op hekken, monumenten of zelfs in de grond. Een QR-code is een ‘streepjescode’ die gescand kan worden met een smartphone, bijna elke smartphone heeft een barcodereader anders is deze eenvoudig te installeren.

Elk team ontvangt een speciaal roadbook, hierin staan de QR-hotspots aangegeven. Volg de aanwijzingen in het roadbook en vind de QR-codes, hiermee kunnen punten verdiend worden. Wanneer er een code gescand wordt, krijg je een vraag naar voren die je moet beantwoorden. De goede antwoorden leveren natuurlijk ook punten op. Uiteindelijk leiden al deze codes naar een heuse mastercode. Weet het team deze te kraken dan worden hiermee extra punten verdiend. Het team met de meeste punten wint en geniet eeuwige roem.

Teambuilding

Om de aanwijzingen in het roadbook te ontcijferen en de codes te vinden is kennis, coördinatie en planning van belang, ook is de samenwerking met het team belangrijk. De QR-rally is daarom bij uitstek geschikt voor teambuilding of een competitief uitje met collega’s of vrienden.

QR rally

Na afloop van de spannende QR Rally is het tijd voor een hapje en drankje. In het arrangement zijn per persoon 2 consumpties en een bittergarnituur inbegrepen. Ondertussen worden de ingevulde antwoorden nagekeken en wordt het winnende team bekend gemaakt!

Combineer…

Combineer dit arrangement met een gezellige barbecue of een bierproeverij na afloop en maak je uitje compleet (vooraf reserveren). Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Ervaringen van anderen

Andere deelnemers beoordeelden deze activiteit gemiddeld met een 9,3 (gebaseerd op 3 beoordelingen). Hieronder lees je hun reacties:

Geweldige scooter tocht gehad in een prachtige omgeving.

We hebben een erg leuke dag gehad. Door de QR codes te moeten opsporen sta je bij de mooiste plekken stil en heb je goed de tijd om de prachtige omgeving in je op te nemen. Verder vonden we het erg leuk om te scooter door het prachtige landschap van Twente te rijden.

De Tweesprong uit Borne

Een hele leuke, gezellige scootermiddag met collega’s gehad met de QR rally.

Gemoedelijk personeel, goede uitleg, goede scooters.
Leuke QR Rally met leuke opdrachten. Q-codes waren goed verstopt.
We hebben met de collega’s een hele gezellige middag gehad.

ZorgAccent HH uit Almelo

Geweldige dag

Met onze vereniging hebben wij de qr code tocht van 4 uur rijden gedaan. Deze dag was super! De codes zijn goed verstopt zodat echt iedereen van de scooter af moet om te zoeken. De vragen die erbij horen zijn ook leuk! 1 van ons had schade gereden maar dit is op een super goede manier op gelost! Mooi boeren nuchter bedrijf!!

Scouting Peerke Donders uit Oldenzaal

 • Prijzen

  De prijsberekening van onze scooterarrangementen bestaat uit 2 delen:
  – De vaste kosten van het arrangement per persoon (zoals eten/drinken, entree, etc)
  – De kosten per scooter (vaste prijs, ongeacht of er 1 of 2 personen op de scooter zitten)

  Vaste kosten
  arrangement
  Scooter kosten
  per persoon
  Totale prijs
  per persoon
  1 persoon per scooter € 17,- € 35,- € 52,00
  2 personen per scooter € 17,- € 17,50 € 34,50

  Arrangement informatie:
  – Duur arrangement: ca. 4,5 uur
  – Minimaal aantal deelnemers: 1 persoon
  – Overige consumpties niet inbegrepen

  Niet vergeten:
  – Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs. Heb je dit niet? Geen probleem, want je kunt dan achterop de scooter!

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).