Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Italiaanse pizza op de scooter

Arrangement inclusief:
  • Petit four & Prosecco
  • Scootertocht (2 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Vers gebakken pizza's (onbeperkt)

Italiaanse pizza op de scooter, tja, dat gaat natuurlijk niet tegelijkertijd. Maar ze zijn wel een gouden combinatie wanneer het gaat om een leuk uitje met aansluitend een heerlijke vers bereide Italiaanse maaltijd! 

De naam Twentescooter.nl verklapt al dat we scooters leuk vinden. En stiekem bint wie Tukkers ook wa gek op een goejn’ pizza, dus dat zijn we gaan combineren. Scooters & pizza, oftewel “Italiaanse pizza op de scooter” door Twents Italië!

Aankomst

Bij aankomst serveren wij een petit four en een glaasje alcoholvrije prosecco (drank achter het stuur gaat natuurlijk niet). Je kunt met het gezelschap heerlijk zitten bij ons op het terras of in onze sfeervolle ontvangstruimte. Wij nemen samen met jullie het programma door en wij hebben jullie verschillende leuke routes aan te bieden.

Scootertocht

Na het ontvangst is het tijd voor het gezelschap om op pad te gaan. We sturen je op pad met onze scooters voor een 2 uur durende tocht door de mooie Twentse omgeving. Met onze routes kom je langs bijzondere locaties zoals het Landgoed Singraven, het natuurgebied Lutterzand en meer. Ook hebben jullie de mogelijkheid om tussendoor te pauzeren.

italiaanse pizza op de scooter

Pizza’s uit Italië

Hoe trots we ook zijn op onze scooters, we moeten helaas wel ons meerdere zien in de pizza’s van Fabio. Wanneer je terug komt bij Actief Twente staat Fabio voor jullie klaar. Hij heeft zijn traditionele houtoven meegenomen vanuit Italië om de Nederlanders een stukje van zijn eigen deeg te laten proeven.pizza met fabio
De gist die wordt gebruikt voor het maken van zijn pizza deeg, komt uit Italië en wordt van moeder tot dochter/zoon overgegeven, generatie na generatie. Dat zet een culinaire stempel die je zeker zult proeven. De heerlijke pizza’s worden ter plekke door Fabio voor jullie gebakken. Vaardigheid, verse ingrediënten, een unieke pizzadeeg, gebakken in een traditioneel Italiaanse houtoven garandeert keer op keer heerlijke pizza’s.

Drankjes

Bij de maaltijd mag een drankje natuurlijk niet ontbreken. Drankjes zijn verkrijgbaar bij onze ‘Bar Actief’ en worden op basis van werkelijk verbruik gefactureerd. Wil je van te voren precies weten hoeveel deze gezellige dag gaat kosten? Boek dan als extra het Open Bar arrangement en maak 2, 3 of 4 uur lang onbeperkt gebruik van koffie/thee/bier/fris/wijn voor een vaste prijs. Je hoeft je niet meer druk te maken of je nog binnen het budget zit, want de prijzen zijn voor de tijd al berekend.

'T Eimink uit Hengelo

Super contact, goed meegedacht, goed georganiseerd, leuke mensen, heerlijke pizza, prachtige scootertocht!
+ Lees meer

Koenraad uit D-Nordhorn

Prima geregeld, prettige mensen/bedrijf. En “last but not least” VESPA de tophond !
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).