Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Italiaans scooter uitje

Arrangement inclusief:
  • Koffie/Thee met krentenwegge
  • Scootertocht (3 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Keuzemenu van verschillende pasta's (1,5 uur)

Met een briesje door de haren rij je met 25 km/h op een Italiaanse scooter door de mooie omgeving van Twente. Ontdek de mooiste plekjes zoals bijvoorbeeld landgoed Singraven, de rivier ‘De Dinkel’ en nog veel meer. Vervolgens kan je heerlijk genieten van een goed verzorgd Pasta-diner bij eetcafé Eigenwijs in Denekamp. Boek een Italiaans scooter uitje voor een onvergetelijke dag en waai helemaal uit in de mooie Twentse omgeving.

Scooter uitje

Italiaans scooter uitjeWanneer je bij ons aankomt wordt je hartelijk ontvangen door ons personeel. De scooters worden klaargemaakt voor vertrek, er staat jullie een geweldig avontuur te wachten. Op deze scooters hoeft geen helm gedragen te worden. Wij hebben jullie veel verschillende routes te bieden, voor iedereen zit er dus altijd wel een route bij die die persoon aanspreekt. Kies bijvoorbeeld voor een route die de historische plekjes uit Twente laat zien, de culturele plekjes of kies voor een meer stedelijke route die langs verschillende gezellige terrasjes gaat. Ontdek de gezellige plaatsjes Ootmarsum, Denekamp of bijvoorbeeld De Lutte. De scootertocht duurt 3 uur. Nadat deze 3 uren voorbij zijn is het de bedoeling dat jullie weer terug komen op de start locatie, Actief Twente. Vanaf Actief Twente is het nog 2 km met eigen vervoer naar eetcafé Eigenwijs.

Eetcafé Eigenwijs

In het centrum van Denekamp vindt je eetcafé Eigenwijs. Dit ligt op ongeveer 1,5 kilometer afstand van Actief Twente. Schuif hier na je scooter uitje aan voor een heerlijk pasta-diner.  Wij zorgen dat je tafel gereserveerd is en op moment van aankomst opgedekt klaar staat. Hier is de keus uit: Pasta Bolognese/ Pollo(kip)/ Carbonara/ Vegetarisch. Vooraf wordt er een verse bruschetta geserveerd, een echte Italiaanse specialiteit. Geniet hier van terwijl je wacht op je overheerlijke hoofdgerecht. Buon Appetito !!

denekamp

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).