Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

High Tea en Italiaanse scootertour

Arrangement inclusief:
  • High Tea (1,5 uur)
  • Scooter (3 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof

Eerst heerlijk smullen van een High tea op ons terras om daarna te gaan toeren op een Italiaanse scooter door de mooie omgeving van Twente? Dan heb je het juiste arrangement gevonden!

High Tea

High Tea

Start de dag goed en ga genieten van een goed verzorgde High Tea met heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Natuurlijk mogen de verschillende soorten thee (maar ook koffie) niet ontbreken. Onder het genot van een kopje thee en de diverse gerechtjes is er voldoende tijd en gelegenheid om gezellig bij kletsen met je vrienden, familie of collega’s.

Italiaanse scootertour

High Tea en Italiaans scooter uitjeNadat je hebt genoten van de lekkere hapjes staan de Italiaanse scooters klaar voor vertrek. Twentescooter heeft een route uitgestippeld die je langs de mooiste plekjes van Twente leidt. Over landelijke weggetjes of door gezellige dorpen, het wordt gegarandeerd een heerlijke middag! Na afloop kan er desgewenst nog nageborreld (exclusief arrangement) worden op ons terras of op de veranda.

Gorlee uit Nieuwegein

Voor onze trouwdag hadden wij een Italiaanse tour gereserveerd. We waren eigenlijk te vroeg op locatie maar dat was geen enkel probleem en we konden eigenlijk al vrij snel vertrekken. Daarna heerlijk door het mooie Twente gescheurd met de scooters waar we na 2 uur weer terug waren op de locatie om een high tea te gaan doen. Maar toen we daar aankwamen was de high tea nog niet klaar en bood de eigenaar ons nog een tour van een half uur tot 3 kwartier aan waar geen kosten voor hoefden te betalen. Daarna genoten van een heerlijke high tea. Kortom het was een super dag en het weer was ook nog eens prachtig. We hebben genoten!
+ Lees meer

Miranda Zandstra uit Enschede

Op 2e pinksterdag hebben wij scooters gehuurd. We hadden een arrangement met vooraf high tea. Toen wij kwamen bleek er iets mis te zijn met de reservering. Stond op een andere dag. Meteen kwam de oplossing: eerst op de scooter en dan high tea bij Theehuis ’t Luttke in De Lutte. Het was super, echt een aanrader. Mooie tocht door het Twentse land. We hebben met ons gezin genoten.
+ Lees meer

Tanja Schlomer uit Borne

Onze oorspronkelijke afspraak werd in goed overleg gecanceld vanwege slecht weer. Op een later tijdstip hebben wij alsnog genoten van een hele mooie scooterrit en een fantastisch lekker en goed verzorgd high tea. Nogmaals bedankt. Gr Tanja
+ Lees meer

Gert Hilbink uit Coevorden

We hadden een afspraak vanaf 12.30 uur. Wij waren er echter al om 09.30 om in de tussentijd een fiets tocht met onze eigen fietsen te maken. Parkeren was geen enkel probleem. Bij terugkomst om 12.30 uur stond er een High-Tea klaar (zoals afgesproken). De Tea was uitstekend en van hoge kwaliteit t.a.z. van de producten. Aansluitend was een solex tocht gepland om 14.30. Wij konden echter al rond 14.00 vertrekken omdat wij sneller waren met de lunch en de solexen stonden klaar. 2 mensen in ons groepje waren in de 70 en zij werden goed begeleid bij hoe om te gaan met de solex. De 3 uur durende tocht was geweldig uitgezet met op diverse plaatsen de mogelijkheid een pauze te maken bij een cafe o.i.d. met kortingsbonnen. (Mooiste stop was bij landgoed Singraven). Na terugkomst weer hartelijk ontvangen met veel belangstelling van de verhuurder(s) over onze ervaringen. Wij hadden een arrangement High-Tea en solextocht geboekt maar deze staat niet in het programma.
+ Lees meer

W.Dolkens uit Amsterdam

15/06/2014 om 13:44 Gisteren een super toffe middag gehad op de scooters! De communicatie voor de dag was erg goed, via mail en telefoon goed bereikbaar. De verschillende soorten routes geven de mogelijkheid te kiezen. Wij kozen voor de 3 uur durende route naar Ootmarsum… leuk om daar door het stadje te toeren en onderweg een terras te pakken! De high tea die we erbij hadden geboekt was erg goed, een aanrader! Goed georganiseerd, prima scooters en leuk personeel! Dank! W.Dolkens
+ Lees meer

Linda van Hunnik uit Amsterdam

23/07/2015 om 09:35 De service was prima en van de scootertocht hebben we genoten. Ik heb de scooterverhuur twee keer gedaan, een keer met slecht weer en een keer met heel mooi weer. Op de dag dat t slecht weer was werd er ons nog aangeboden of wij niet alsnog wouden wisselen van dag. Dit was geen probleem geweest. (Wel een aanrader om dit met mooi weer te doen!) Maar je krijgt een regenpak erbij vanuit hen en het arrangement met de high tea is ook prima!! Leuke dagen gehad! Linda van Hunnik
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).