Early Bird Deal

Wie wil dat nu niet… in de ochtend heerlijk relaxed er op uit?! De wind door de haren, de zon op het gezicht en volop genieten van de prachtige omgeving. Speciaal voor de ochtend hebben we een unieke scooter aanbieding voor een zeer speciaal tarief: De Early Bird Deal!

Ontvangst

Welkom bij Actief Twente! Neem plaats in onze Bar Actief, op de veranda of het terras. Start de ochtend gemoedelijk en maak je keuze uit een van de koffiespecialiteiten (cappuccino/latte macchiato/ristretto/koffie of thee). Want een goed begin van de ochtend is ten slotte en goed begin van de dag! Tijdens de koffie kun je een keuze maken uit een van de vele routes. Wil je op eigen gelegenheid toeren en de route zelf bepalen? Dat kan natuurlijk ook!

Early Bird Tour

Early bird deal scooter aanbieding

Terwijl je van de koffie geniet, zetten wij buiten de scooter al voor je klaar. Voordat je vertrekt krijg je van ons een korte uitleg over de scooter zodat je onbezorgd en veilig op pad kunt. Start je scooter en ga op pad. Rij over de Tankenberg en de Hakenberg richting De Lutte, of ga via het mooie Singraven richting Ootmarsum. Wanneer je op tijd in de ochtend start, is de kans groot dat je de vele bijzondere kanten van de natuur ziet.

Op de scooter krijgt je in ieder geval veel bekijks. Daarnaast valt er genoeg te zien en dat garandeert een gezellige ochtend. Het mooiste van Twente zie je door een scooter te huren.

Nagenieten bij Actief Twente

Na afloop van het toeren ontvangen we je graag weer bij Actief Twente. Zoek een mooi plekje op het terras of de veranda en geniet nog even na van de toer die je zojuist gemaakt hebt. Inclusief het arrangement serveren wij je tot slot een lunchmaaltijd bestaande uit 2 kroketten met brood en een consumptie. Jullie kunnen terugkijken op een heerlijke Early Bird ochtend! En het leuke is: je hebt de hele middag nog voor je om nóg meer te genieten van deze dag!

early bird deal scooter aanbieding

Starten met de Early Bird Deal kan alleen in de ochtend tussen 09.00 uur en 11.00 uur. Speciaal voor dit tijdsbestek kunnen we deze scooter aanbieding voor een hele leuke prijs aanbieden!

 • Prijzen

  De prijsberekening van onze scooterarrangementen bestaat uit 2 delen:
  – De vaste kosten van het arrangement per persoon (zoals eten/drinken, etc)
  – De kosten per scooter (vaste prijs, ongeacht of er 1 of 2 personen op de scooter zitten)

  Vaste kosten
  arrangement
  Scooter kosten
  per persoon
  Totale prijs
  per persoon
  1 persoon per scooter € 12,- € 15,50 € 27,50
  2 personen per scooter € 12,- €   7,75 € 19,75

  Arrangement informatie:
  – Duur arrangement: ca. 3  uur
  – Minimaal aantal deelnemers: 2 personen
  – Overige consumpties niet inbegrepen
  – Alleen boekbaar in de ochtend, met starttijd tussen 09.00 en 11.00 uur

  Niet vergeten:
  – Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs. Heb je dit niet? Geen probleem, want je kunt dan achterop de scooter!

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).