Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Early Bird Deal scooter

Arrangement inclusief:
  • Cappuccino/latte macchiato/ristretto/koffie of thee
  • Scootertour (2 uur)
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Lunchmaaltijd: 2 kroketten met brood en 1 consumptie

Wie wil dat nu niet… in de ochtend heerlijk relaxed er op uit?! De wind door de haren, de zon op het gezicht en volop genieten van de prachtige omgeving. Speciaal voor de ochtend hebben we een unieke scooter aanbieding voor een zeer speciaal tarief: De Early Bird Deal!

Ontvangst

Welkom bij Actief Twente! Neem plaats in onze Bar Actief, op de veranda of het terras. Start de ochtend gemoedelijk en maak je keuze uit een van de koffiespecialiteiten (cappuccino/latte macchiato/ristretto/koffie of thee). Want een goed begin van de ochtend is ten slotte en goed begin van de dag! Tijdens de koffie kun je een keuze maken uit een van de vele routes. Wil je op eigen gelegenheid toeren en de route zelf bepalen? Dat kan natuurlijk ook!

Early Bird Tour

Early bird deal scooter aanbieding

Terwijl je van de koffie geniet, zetten wij buiten de scooter al voor je klaar. Voordat je vertrekt krijg je van ons een korte uitleg over de scooter zodat je onbezorgd en veilig op pad kunt. Start je scooter en ga op pad. Rij over de Tankenberg en de Hakenberg richting de Lutte, of ga via het mooie Singraven richting Ootmarsum. Wanneer je op tijd in de ochtend start, is de kans groot dat je de vele bijzondere kanten van de natuur ziet.

Op de scooter krijgt je in ieder geval veel bekijks. Daarnaast valt er genoeg te zien en dat garandeert een gezellige ochtend. Het mooiste van Twente zie je door een scooter te huren.

Nagenieten bij Actief Twente

Na afloop van het toeren ontvangen we je graag weer bij Actief Twente. Zoek een mooi plekje op het terras of de veranda en geniet nog even na van de toer die je zojuist gemaakt hebt. Inclusief het arrangement serveren wij je tot slot een lunchmaaltijd bestaande uit 2 kroketten met brood en een consumptie. Jullie kunnen terugkijken op een heerlijke Early Bird ochtend! En het leuke is: je hebt de hele middag nog voor je om nóg meer te genieten van deze dag!

early bird deal scooter aanbieding

Starten met de Early Bird Deal kan alleen in de ochtend tussen 09.00 uur en 11.00 uur. Speciaal voor dit tijdsbestek kunnen we deze scooter aanbieding voor een hele leuke prijs aanbieden!

Yolanda Vonhof uit Denekamp

Koffie met appeltaart, scootertocht via route 10, welke route echt een topper is. De mooiste vergezichten en het hoogste punt van Twente, in Oldenzaal konden we de route niet helemaal volgen ivm markt op zaterdag, maar we kennen de weg dus we konden ons redden. Bij shakes en cakes op terras voor een funky shake en toen weer op pad. Tweede deel route was ook afwisselend maar haalt het qua schoonheid niet met eerste deel. Bij terugkomst heerlijke kroketten met brood. Aanrader en we komen zeker terug.
+ Lees meer

Willem uit Hengelo

Alles goed verzorgd, voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).