Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Hét mannenuitje: Scootertocht en High Beer

Arrangement inclusief:
  • Koffie/thee met krentenwegge
  • Scootertocht (2 uur)
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Route
  • Bierproeverij (4 bieren, hapjes)

Ga samen met je vrienden op pad op een Italiaanse scooter en proef na afloop diverse bieren tijdens een bierproeverij. Leuk idee voor een personeelsuitje, vriendendag en zelfs voor een vrijgezellenfeest. Dit arrangement bevat een scootertocht van 2 uur met na afloop een bierproeverij met wat kleins te eten. Boek nu en beleef hét echte mannenuitje, Scootertocht & High Beer.

Hét mannenuitje – Scootertocht en Bierproeverij

high bier

Wanneer we de koffie/thee met krentenwegge op hebben, starten we met de scootertocht. Iedereen krijgt een eigen scooter (indien iemand geen rijbewijs heeft kan hij achterop) en maakt zich klaar voor vertrek. Speciaal voor jullie hebben wij verschillende routes uitgestippeld die gereden kunnen worden. Rij samen langs de leukste terrassen of kies voor een meer stedelijke, een historische of een culturele route. Door de grote keus uit routes zit er voor iedereen altijd wat leuks tussen. Hebben jullie zelf een route in gedachten? Dat kan natuurlijk ook. Alcohol tijdens de scootertocht gaat niet samen. Daarom is de High beer pas na afloop van de scootertocht gepland. Dus nadat jullie 2 uur op pad zijn geweest met de scooter begint bij terugkomst het echte werk… Bier drinken!!

De Bierproeverij

Mannenuitje Scooter

Als jullie na de te gekke scootertocht terug zijn bij het beginpunt, Actief Twente, staan er vier verschillende biersoorten voor jullie klaar. Bij de bierproeverij mag een lekkere snack natuurlijk niet ontbreken. Geniet op ons zonneterras, op de veranda of in Bar Actief van de heerlijke biersoorten en ontdek de nieuwste smaken. Deze High Beer zal zo ongeveer 2 uur gaan duren en levert gegarandeerd de grootste verhalen op.

Kortom, bourgondischer kan niet!

Combineer…

Wil je een uitje dat helemaal compleet is?! Boek dan aanvullend aan dit arrangement een gezellige barbecue. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden (vooraf reserveren).
Vind je de scooter niet zo goed bij jullie groep passen? Dan is er ook de mogelijkheid om de scooter om te ruilen voor bijvoorbeeld een nostalgische solex.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).