Scooter: Chill & Grill

Heb je honger naar Twente? Ben je lustig om door de natuur te toeren? Wil jij laten zien wie de beste grillmeester van de barbecue is? Met het Chill & Grill arrangement hebben wij bij Twentescooter hiervoor de perfecte oplossing!

De Scootertocht

De scootertocht start, wanneer je de koffie en krentenwegge op hebt. We leggen de basisprincipes van het scooterrijden helder uit zodat jullie vol vertrouwen op pad gaan. We hebben meerdere routes waar je uit kunt kiezen. De rit duurt ca. 2 uur en er is qua tijd rekening gehouden dat er onderweg gepauzeerd wordt.

Chill en Grill

 

Barbecue

Bij terugkomst van de scootertocht staat er voor jullie een barbecue klaar. Bij mooi weer zitten jullie op het achterterras in de heerlijke avondzon. Is het minder zonnig? Dan hebben wij plek onder de veranda of in onze bar. Voor een beetje extra warmte en sfeer steken wij graag een van onze vuurkorven aan.

De barbecue bestaat uit:
– hamburgers, speklappen, worstjes & varkensfiletlapjes
– rundvleessalade, Italiaanse pastasalade, rauwkost, stokbrood, kruidenboter
– verschillende (warme) sausen

Er is geen kok die het vlees voor jullie bakt, dus haal de grill-meester in jezelf naar boven. Dit maakt het natuurlijk alleen maar leuker!

barbecue

Drankjes

Bij een barbecue mag een drankje natuurlijk niet ontbreken. Drankjes zijn verkrijgbaar bij onze ‘Bar Actief’ en worden op basis van werkelijk verbruik gefactureerd. Wil je van te voren precies weten hoeveel deze gezellige dag gaat kosten? Boek dan als extra het Open Bar arrangement door dit in het opmerkingen veld aan te geven en maak 2, 3 of 4 uur lang onbeperkt gebruik van koffie/thee/bier/fris/wijn voor een vaste prijs. Je hoeft je niet meer druk te maken of je nog binnen het budget zit, want de prijzen zijn voor de tijd al berekend.

Ervaringen van anderen

Andere deelnemers beoordeelden deze activiteit gemiddeld met een 8,7 (gebaseerd op 3 beoordelingen). Hieronder lees je hun reacties:

Kortom: mede door het mooie weer, de service en kwaliteit van het personeel hebben wij een prachtige dag beleefd.

We hebben gebruik gemaakt van 24 scooters van Twente Scooter. De scooters verkeerden in prima staat. Vooraf kregen we een duidelijke uitleg over het gebruik van de scooters.
De koffie/thee met krentewegge smaakte uitstekend.
Bij terugkomst stond de BBQ al gereed, zoals ook was afgesproken. Over gebruik van de BBQ, over de drank was vooraf gecommuniceerd en afspraken hierover zijn prima nagekomen. De kwaliteit van de BBQ was prima
Het was nog mooi weer en we konden nog buiten zitten. De sfeer was relaxed. De bediening was prima. Bij vragen konden we meteen een beroep doen op het aanwezige personeel.

theo sleiderink (namens Aveleijn, Tubbergen) uit Aveleijn, Tubbergen

Onmeunig veel plezier gehad !

Een heerlijk dagje op de scooter door het Twentse land ! Langs heel veel herkenbare plekken gereden maar ook veel nieuwe plekjes ontdekt ! Na afloop heerlijk gebarbequed en nagepraat.
Super georganiseerd door Twentescooter en een dag om niet snel te vergeten !!

Mensen van Twente scooter hartstikke bedankt hiervoor !!!!

Kasper uit Zutphen

Een gezellige tent met gezellig personeel!

2 juli, vrijgezellenfeest van onze vriendin Annika.
In eerste instantie zouden we een tour maken op de solex, maar door vertraging en in goed overleg hebben we de solex omgeruild door een tour op een scooter.
De route beschrijving was goed en een erg mooie tour door het mooie Twente.
Na de tour gingen we bbqen. We mochten zelf kiezen op welk terras we gingen zitten, de bbq was top! Lekkere salades en genoeg vlees. De meiden hebben zich prima vermaakt!
Onze vrijgezel kreeg een bier proeverij, een aantal speciaal biertjes met een uitleg erbij, dit deed Pim erg leuk!

Al met al hebben wij een geslaagde dag gehad! Het personeel was vriendelijk en de locatie top!

Zeker een plek om nog is naar toe te gaan!

Groeten de groep meiden uit Hardenberg en omstreken

Meiden uit Hardenberg en omstreken uit Gramsbergen

 • Prijzen

  1 persoon per scooter         € 45,00 p.p.
  2 personen per scooter      € 35,00 p.p.

  Arrangement informatie:
  – Duur arrangement: ca. 5 uur
  – Minimaal aantal deelnemers: 10 personen
  – Overige consumpties niet inbegrepen

  Niet vergeten:
  – Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs. Heb je dit niet? Geen probleem, want je kunt dan achterop de scooter!
  – Heb je specifieke (dieet)wensen of allergieën? Neem gerust contact met ons op.

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.