Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Aanvullende voertuig verzekering

Compleet verzekerd, wel zo prettig!

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Onze scooters hebben standaard allemaal een WA-verzekering. Dit is de wettelijke verplichte voertuigverzekering. Hiermee ben je verzekerd voor schade aan derden. De schade aan de gehuurde scooter is standaard niet verzekerd, en is dus op je eigen risico. Wij raden je aan om onderstaande verzekering te overwegen.

Verzekerd voor een klein bedrag

Wanneer er sprake is van een ongeluk kan de schade aan het gehuurde voertuig oplopen tot € 2000,- per scooter. Voor slechts een klein bedrag kun je je verzekeren tegen deze schade door middel van de Aanvullende Voertuig Verzekering.  Indien je schade rijdt kom je niet voor verrassende kosten te staan. Dat rijdt toch net iets prettiger!

2016-06-18 19.07.01

Voorbeeld: In augustus 2010 zag Marieke met haar vrijgezellenfeest een paaltje over het hoofd waardoor ze met de scooter ten val kwam. Zelf kwam ze met de schrik vrij maar de scooter kwam er minder goed vanaf. De voorkant was verbogen en op de zijkant was er flinke lakschade ontstaan. De totale schade aan de scooter bedroeg € 645,-. 
Gelukkig had Marieke voor € 4,50 de voertuig verzekering afgesloten waardoor ze verzekerd was voor de schade*.

Aanvullende Voertuig Verzekering

€ 4,50 per scooter

* Het eigen risico voor de schade aan je scooter is maximaal 150 euro per scooter indien je de Aanvullende Voertuig Verzekering afsluit.

* Indien je gebruik wenst te maken van de  Aanvullende Voertuig Verzekering dien je dit vóór vertrek aan te geven. Deze kan voor alle scooters worden afgesloten maar ook individueel. In dit laatste geval wordt de verzekering afgesloten op het kenteken van het voertuig. Je kunt ook de voertuigen alvast verzekeren door dit in het opmerkingen vak te noteren wanneer je je activiteiten boekt.